Forside CES CES 2010

CES 2010: LG præsenterer flagskib inden for Full LED

LG præsenterer flagskib inden for Full LED 


Nu lancerer LG Electronics sine bedste tv-apparater nogensinde ? LEX-serien. Serien er udstyret med det sidste nye inden for LED-teknologi og et kontrastforhold på hele 7 000 000:1. Den såkaldte Full LED Slim-teknologi bidrager til, at billedkvaliteten maksimeres og dybden minimeres. Topmodellen i serien er kun 19 mm i dybden. 
LG Electronics lancerer tre nye modeller i LEX-serien, LEX7, LEX8 og LEX9. Ud over at designet på tv-apparaterne er utroligt attraktivt og tyndt, er det billedkvaliteten, der efterlader det største indtryk. Billedteknologien i de nye tv-apparater kaldes for Full LED Slim. Det indebærer, at LED-lampernes lys fordeles bag ved LCD-panelet ved hjælp af LG?s patenterede teknologi, Integrated Optical Plate (IOP), som giver et mildt sagt helt fantastisk billede, samtidig med at tv?et er gjort ultra tyndt.


 


Tv?ets kontrastforhold er blandt det højeste i verden, nemlig 7 000 000:1, og antallet af såkaldte blokke, som kan slukkes på skærmen (for at opnå bedre sort) er ekstremt højt. LEX8 og 9 er desuden udstyret med LG?s TruMotion 400Hz, der giver et naturligt billede helt uden flimmer selv i scener med ultra hurtige bevægelser.


 


Bag ved den tynde og elegante Full LED Slim-skærm skjuler sig flere interessante funktioner, såsom trådløs tilslutning af f.eks. dvd, Blu-ray og hjemmebiosystemer. Ved hjælp af menufunktionen Media Bar får du direkte adgang til widgets, såsom underholdning, spil, musik, sociale netværk og nyhedsopdateringer. En af de mere unikke funktioner er Channel Browsing, en form for kanalbladring, der i realtid viser de programmer, som sendes på andre kanaler. Brugeren kan dermed nemt styre kanaloversigten ved hjælp af fjernbetjeningen Magic Motion Control.


 


 


Tilgængelighed og pris


LEX7 kommer i handlen til september i størrelserne 42? og 55?. LEX8 kommer i 55? og LEX9 i 60? og 72?. Prisen på produkterne er endnu ikke offentliggjort.


 

Kilde: pressemeddelse, LG
Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.