Forside CES CES 2010

CES 2010: Mediaroom kommer til Xbox 360 og Media Center


En af de nyheder, som Microsoft afslørede ved Steve Ballmers åbnings-keynote på CES i nat dansk tid, er at Microsofts settop-boks-software, Mediaroom, nu kommer til Xbox 360.

Mediaroom bruges ofte som whitelabel-software i bokse, blandt andet i TDCs HomeTrio-pakke. I USA er Mediaroom interessant, fordi mange af kabel-tv-udbyderne er de samme som udbyder internet. Således er Time Warner Cable en af landets største internetudbydere, og teleselskabet AT&T udbyder kabel-tv i form af deres U-verse-pakke, der er IP-baseret. Og netop U-verse har en række on-demand film- og tv-tilbud, som er gjort tilgængelig via en settop-bokse med Mediaroom ombord.

Det, Microsoft så kunne afsløre i nat DK-tid var, at det nu bliver muligt for udbydere som AT&T at tilbyde folk deres tilbud direkte gennem Media Center i Windows og ikke mindst på Xbox 360 gennem Xbox Live. Det betyder i princippet, Mediaroom-softwaren bliver tilgængelig gennem Media Center og Xbox 360. Hvilket igen betyder, at man kan få sin kabeludbyders on-demand tilbud gennem sin pc eller sin settop-boks. Og for AT&Ts mobil-kunder, vil du endda kunne se de samme tilbud, hvis du har en Windows Mobile-telefon.

Vi har et interview med en af de ansvarlige for Mediaroom hos Microsoft senere, og vil forsøge at pumpe ham for informationer om deres planer for europæisk udbredelse

Morten Bay for recordere.dk

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.