Forside CES CES 2010

CES 2010: Skype i HD på LG og Panasonic TV


Nyeste version af Skype med HD opkald, også på TV.

Den nyeste version af Skype til Windows, tilbyder video opkald i 720P opløsning, og med de nye webcams til PC kan man derfor lave krystalklare video opkald, hvis man da har båndbredden til det.

“På CES 2010 introducerer Skype et strategiskt samarbejde med bl.a. Panasonic og LG”, udtaler Josh Silverman, der er direktør for Skype, og tilføjer at han tror at folk vil være glade for at se deres nærmeste i høj kvalitet, når man taler med dem.

Microsoft har allerede introduceret et HD webcam, der tilbyder billeder i 720P, og 2010 bliver året, hvor man for alvor kan se hinanden i øjnene, og 2010 vil være året hvor HD dialog slår igennem


Skype på dit TV.

På CES 2010, vil Skype sammen med LG og Panasonic introducere 2010 produkter, der som widgets tilbyder Skype opkald direkte fra sofaen. Det må vi da håbe på er begyndelsen på mere avanceret TV funktionalitet, end blot RSS og vejrudsigter.

Annonce:
Forrige artikelFræk lille 3G router til salg i USA.
Næste artikelStofa klar med en Zapper boks
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.