Forside CES CES 2010

CES 2010: Sony blu-ray med 3D og iPhone styring


Sony lancerer nye blu-ray afspillere i 2010, og den ene kommer med 3D blu-ray


De nye Blu-ray afspillere er en del af Sonys nye designkoncept Monolithic Design, ifølge Sony en perfekt afstemning af kvalitetsmaterialer og smuk overfladebehandling. Det er samme designstil, der går igen i alle Sonys nye 2010-produkter til hjemmet. Den nye serie af Blu-ray-afspillere passer perfekt sammen med Sonys BRAVIA tv-serie og Home Cinema-systemer, og skaber en unik oplevelse af kvalitetsunderholdning i hjemmet.


 


Gå på opdagelse i en ny verden af underholdning


De nye Blu-ray afspillere fra Sony, eksempelvis BDP-S570, har indbygget Wi-Fi, og man opnår dermed nem adgang til husets trådløse netværk, så man kan gå på opdagelse i de store mængder af onlineindhold og -services direkte fra stuen.


BRAVIA Internet Video giver mulighed for, at man kan gense tv-programmer, man ikke så ved førstegangsudsendelsen ? en såkaldt catch up tv-service. I Danmark håber man, at kunne tilbyde dansk indhold i løbet af foråret 2010. ?Catch up-tv? er en af Europas hurtigst voksende trends. Det betyder et farvel til familieskænderier om kontrollen over fjernbetjeningen; med ?catch up-tv? kan man nemlig se genudsendelser af de ønskede tv-programmer i fuldskærmsopløsning, når det passer den enkelte.


Der findes desuden en hel verden af gratis on-demand videotjenester såsom YouTube som frit kan udforskes. Det er ikke nødvendigt at tænde pc?en, og man skal ikke nøjes med at se indholdet på en lille computerskærm; man kan nemt og bekvemt få adgang til de nyeste videoer og services og streame indhold i fuld skærm direkte til tv?et.


For at sikre at man kan se videoindhold i lav opløsning på fornuftig vis på en stor tv-skærm, er Blu-ray afspilleren BDP-S570 udstyret med den såkaldte IP Content Noise Reduction, som forbedrer billedkvaliteten ved at opskalere billedet til den rette størrelse, så motivet og farverne fremhæves bedst muligt.


Sonys Entertainment Database Browser, baseret på Gracenote-teknologien, gør det dels muligt at hente information om eksempelvis skuespillere fra Blu-ray filmen, og kan dels tilgå relaterede oplysninger til indhold fundet på BRAVIA Internet Video-kanaler.


 Sony BDP-S570


 


Få en helt ny visuel oplevelse


Blu-ray underholdning er gået ind i en helt ny fase. En Blu-ray-afspiller som eksempelvis BDP-S770-modellen kan afspille Blu-ray 3D-film på et 3D-kompatibelt tv.


Frynsede, dårlige farver og 3D-briller i pap er fortid. Sonys 3D-univers skabes ved hjælp af Sonys 200Hz-frame-teknologien og aktive Shutter-briller, så oplevelsen af fantastisk livagtige Full HD 3D-billeder forbliver intakte.


Det stigende antal af film og koncerter, der er optaget i 3D samt nyere tv-modeller såsom BRAVIA LX900, indeholder den nyeste 3D-teknologi, som gør den visuelle oplevelse så autentisk ? så det nærmest opleves helt, som at være der selv ? bare hjemme i stuen.


 Sony BDP-S370


 


Del film, musik og billeder i hele huset


De nye Blu-ray afspillere fra Sony, eksempelvis BDP-S370, er nu DLNA-kompatible efter en firmware-opdatering. Det giver endnu flere muligheder for kvalitetsunderholdning rundt omkring i hjemmet.


DLNA-kompatibilitet betyder, at de nye Blu-ray-afspillere fra Sony kan ?snakke? sammen med andre DLNA-kompatible enheder såsom telefoner, bærbare computere eller musikafspillere, og man kan dermed afspille enhedernes indhold direkte på tv?et, lige meget hvor i hjemmet enheden er placeret.


 


 
Sony BDP-S570 bagfra


 


Man kan også koble en ekstern harddisk eller et USB-stik til BDP-S370-modellen ved at tilslutte USB-stikket i enhedens front og dermed afspille de lagrede film, musiknumre eller billeder gennem tv?et eller hjemmebiografsystemet. Og fordi de nye Blu-ray afspillere nu kan afspille flere filformater end tidligere, såsom DivX HD- og MKV-formaterne, er det nemmere end nogensinde at få adgang til den personlige underholdning i hele hjemmet.


Som noget helt nyt kan Sonys nye Blu-ray afspillere og hjemmebiografsystemer styres af en iPhone eller en iPod touch ved hjælp af en applikation, som kan downloades gratis fra Apple Store. Applikation forvandler brugerens iPhone eller iPod til en fjernbetjening med mulighed for at tilgå Blu-ray diskens information som eksempelvis tilhørende cover og grafik, information om skuespillere og produkter, ligesom man også kan søge efter yderligere videoklip online.


 Sony BDP-S370 bagfra


 


Blu-ray-afspillere anno 2010 fra Sony


2010?s Blu-ray afspillerne giver en fantastisk fuld HD-oplevelse plus spændende nye features.


 


BDP-S770 • Monolithic Design, som giver stuen et unikt look
 • Mulighed for at bruge ?catch up-tv?-services og internetvideo med BRAVIA Internet Video
 • Næste generations hjemmeunderholdning med imponerende 3D-oplevelser på et 3D-kompatibelt tv
 • Indbygget Wi-Fi, så man let kan tilgå multimedieindhold uden brug af kabler
 • Mulighed for at afspille film og musik i hele hjemmet med DLNA- og USB-forbindelser
 • Mulighed for at søge efter film-, skuespiller- og instruktør-oplysninger vha. Entertainment Database Browser fra Gracenote
 • Mulighed for at bruge iPhone eller iPod touch som fjernbetjening til Blu-ray-afspilleren ved download af gratis app.

 


BDP-S570 • Monolithic Design, som giver stuen et unikt look
 • Mulighed for at bruge ?catch up-tv?-services og internetvideo med BRAVIA Internet Video
 • Indbygget Wi-Fi, så man let kan tilgå multimedieindhold uden brug af kabler
 • Mulighed for at afspille film og musik i hele hjemmet med DLNA- og USB-forbindelser
 • Mulighed for at søge efter film-, skuespiller- og instruktør-oplysninger vha. Entertainment Database Browser fra Gracenote
 • Mulighed for at bruge iPhone eller iPod touch som fjernbetjening til Blu-ray-afspilleren ved download af gratis app.

 


BDP-S370 • Monolithic Design, som giver stuen et unikt look
 • Mulighed for at bruge ?catch-up-tv?-services og internetvideo med BRAVIA Internet Video
 • Kan bruges til trådløs LAN-forbindelse, så man let kan tilgå multimedieindhold uden brug af kabler (UWA-BR100 USB trådløs LAN-adapter sælges separat)
 • Mulighed for at se dvd-film i en HD-lignende kvalitet med Precision Cinema Upscale
 • Mulighed for at søge efter film-, skuespiller- og instruktør-oplysninger vha. Entertainment Database Browser fra Gracenote
 • Mulighed for at bruge iPhone eller iPod touch som BD-fjernbetjening til Blu-ray-afspilleren ved download af gratis app.

 


Pris og tilgængelighed


Sonys BDP-S370,S570 og S770xx er tilgængelige i Danmark hhv. marts, juni og september og har en vejledende udsalgspris på hhv. 1.499,- kr., 2.399,- kr. og 2.599,- kr. (inkl. moms)


 


Produkt sammenligning Kilde: Sony pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelCES 2010: Samsungs nye produkter
Næste artikelCES 2010: Nu åbner CES udstillingen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.