Forside CES CES 2010

CES 2010: Sonys nye Bravia TV


Sony lancerer nye Bravia TV, som byder på et rammeløst design og en fod der næsten er B&Osk.Elegant stil

Den nye BRAVIA-serie byder på et nyt design, som Sony kalder et smukt, nyt Monolithic Design-koncept. Det er en unik, minimalistisk og funktionel stil, med rammeløst design, og på topmodellerne en fod der nærmest giver dem et B&O look.
 

Trådløs underholdning

IPTV (Internet Protocol Television) er endelig blevet virkelighed. BRAVIA-modellen NX800 tilsluttes ganske enkelt til internettet via Wi-Fi, og man kan dermed udforske et stort udvalg af onlineindhold og -services direkte fra sofaen.

BRAVIA Internet Video giver mulighed for, at man kan gense tv-programmer, man ikke så ved førstegangsudsendelsen i en såkaldt catch up tv-service. I Danmark håber man, at kunne tilbyde dansk indhold i løbet af foråret 2010. ?Catch up-tv? er en af Europas hurtigst voksende trends. Det betyder et farvel til familieskænderier om kontrollen over fjernbetjeningen; med ?catch up-tv? kan man nemlig se genudsendelser af de ønskede tv-programmer i fuldskærmsopløsning, når det passer den enkelte.

Der findes desuden en hel verden af gratis on-demand videotjenester såsom YouTube som frit kan udforskes. Det er ikke nødvendigt at tænde pc?en, og man skal ikke nøjes med at se indholdet på en lille computerskærm; man kan nemt og bekvemt få adgang til de nyeste videoer og services og streame indhold i fuld skærm direkte til tv?et.

Onlinetjenesterne er organiseret i kategorier, og de er let tilgængelige XrossMediaBar (XMB)-menu. Du kan lægge bogmærker på dine yndlingsvideoer og dele emner med familie og venner ved et enkelt tryk på en knap.

 

Oplev en helt ny dimension med fuld HD 3D

Det nye BRAVIA-TV LX 900 er det første TV, der indeholder den nye og innovative fuld HD 3D-teknologi fra Sony. Frynsede, dårlige farver og 3D-briller i pap er fortid. Sonys 3D-univers skabes ved hjælp af Sonys 200Hz-frame-teknologi og aktive Shutter-briller, så oplevelsen af fantastisk livagtige fuld HD 3D-billeder forbliver intakt.

Tag de aktive 3D-brillerne på, og du vil blive draget ind i en utrolig 3D-verden, som bare må opleves. Alle FIFA World Cup 2010-kampe bliver optaget i 3D for første gang med Sonys professionelle kameraer ? perfekt til de nye BRAVIA 3D-TV.

 

Tag biografen med ind i din stue

Fuld HD 3D-teknologien er ikke den eneste virkelighedstro oplevelse, som den nye BRAVIA-serie byder på. De nye BRAVIA LCD-TV gengiver fantastiske og yderst detaljerede billeder ? som vi kender det fra biograflærredet, direkte i din stue.

MotionFlow 200Hz PRO-teknologi med Image Blur Reduction leverer fire gange flere billeder end det traditionelle 50Hz TV, og giver en flot, jævn og realistisk filmgengivelse. Samtidig sikres den bedste filmoplevelse ved hjælp af baggrundsbelysning.


LED bagbelysning

Det nye BRAVIA-TV HX900 er desuden udstyret med optimerede paneler og den nyeste LED-baggrundslysningsteknologi, der forstærker farveintensiteten og leverer imponerende kontrastforhold. Med BRAVIA HX900 oplever man dermed de reneste hvide farver og de dybeste sorte farver.

 

Smarte features gør hjemmet enklere

De nye BRAVIA-TV gør dit liv nemmere. Få et TV med integreret Blu-ray afspiller, så sparer du plads i hjemmet.

BRAVIA-TV har indbyggede tunere, der forenkler adgangen til de digitale TV-kanaler, så du undgår en separat setup-boks. Den nye BRAVIA-serie indeholder også intelligente sensorer og miljøvenlige funktioner for at værne om miljøet og spare på husstandens el-regning.

Den intelligente Presence Sensor på LX900 bruger ansigtsgenkendelsestekonologi, som kan registrere, om nogen kigger på skærmen. Billedet dæmpes eller skærmen slukkes, hvis ingen kigger på skærmen. LX900 gør desuden dine børn opmærksomme på, hvis de sidder for tæt på skærmen, og optimerer billedet samt lyden i forhold til seerens placering. Sensorerne kan endda genkende dine TV-vaner og anbefale programmer, du måske ville synes om.

Lys- og omgivelsessensorer registrerer automatisk lysforholdende og justerer billederne, så man får den optimale indstilling.

 


De nye BRAVIA-serier i korte træk

 

SIGNATURE

SIGNATURE-serien introducerer den kommende generation af underholdning i hjemmet med fuld HD 3D og WI-Fi indbygget i Monolithic Design-konceptet. TV i SIGNATURE-serien tilføjer en unik stil til stuen, mens de leverer en ultimativ HD 3D oplevelse med adgang til en lang række af onlinetjenester og intelligente funktioner, så som teknologien Intelligent Presence Sensor, der med ansigtsgenkendelse leverer den maksimale bekvemmelighed og brugbarhed. 

 

BRAVIA LX900 • Integreret fuld HD 3D giver en fantastisk og realistisk film- og spilleoplevelse
 • Indbygget Wi-Fi giver adgang til onlineindehold og -tjenester, widgets og DLNA-kompatible enheder
 • Problemfri, hurtig billedvisning og ultra skarpe detaljer med Motionflow 200Hz PRO & Image Blur Reduction
 • Sidebelyst LED og Monolithic Design, som forbedrer billedet og passer perfekt til det designbevidste hjem
 • Intelligente sensorer sparer energi og skaber en personlig oplevelse
 • Størrelser: 40″ (102cm), 52″ (132cm), 60″ (152cm)
 • LX900-serien lanceres i juli 2010
 • Priser ikke tilgængelige endnu

 

 

CINEMATIC

CINEMATIC-serien tilbyder den bedste billedkvalitet svarende til den, man oplever i biografen. TV i CINEMATIC-serien kombinerer innovativ LED-baggrundsbelysning med avanceret Motionflow-teknologi og specielt designede skærme, som giver dig biograflignende billeder med fantastiske detaljer, krystalklare farver og en super skarp kontrast.

 

BRAVIA HX900


 • Intelligent LED baggrundsbelysning leverer et super kontrast niveau og realistiske farver
 • Problemfri, hurtig billedvisning og ultra skarpe detaljer med  Motionflow 200Hz PRO & Image Blur Reduction
 • Unikt OptiContrast panel giver en biograflignende oplevelse i stuen
 • Klar til virkelighedsnær billedvisning i fuld HD 3D
 • Størrelse: 46″ (117cm), 52″ (132cm)
 • HX900-serien lanceres i juli 2010
 • Priser ikke tilgængelige endnu

 

PRESENCE

PRESENCE-serien er udviklet til nutidens livsstil med et elegant design for øje. TV i PRESENCE-serien har et smukt, minimalistisk design samtidig med, at serien er udstyret med de nyeste, innovative teknologier. Serien giver samtidig en nem, trådløs adgang til en verden af underholdning ? både hjemme og online.

 

BRAVIA NX800


 • Minimalistisk Monolithic Design tilfører en unik stil til hjemmet
 • Indbygget Wi-Fi giver adgang til onlineindehold og -tjenester, widgets og DLNA-kompatible enheder
 • Problemfri, hurtig billedvisning og ultra skarpe detaljer med Motionflow 200Hz PRO & Image Blur Reduction
 • Deep Black-panel og LED-sidebelysning forbedrer seeroplevelsen i et super slankt design
 • Kan suppleres med TV-bord i glas eller børstet aluminium med en justerbar position på 6 grader
 • Størrelser: 40″ (102cm), 52″ (132cm)
 • NX800-serien lanceres i marts 2010
 • Priser fra 14.000,-

 

 

ESSENTIAL

ESSENTIAL-serien leverer en super High Definition-oplevelse. Serien tilbyder de bedste teknologiske løsninger og leverer en fremragende ydelse, som tilsammen giver en imponerende underholdningsoplevelse. TV i ESSENTIAL-serien har et stilfuldt design, miljøvenlige funktioner, fremragende billedkvalitet og indbyggede underholdningsfunktioner, som integreret Blu-ray- eller DVD-afspiller og nem adgang til digitalt TV.

 

BRAVIA EX700


 • Slankt Fjernsyn med LED sidebelysning og skarpe, detaljerede billeder i fuld HD
 • Optimeret til Wi-Fi-adgang for onlineindhold og -services samt widgets
 • Tilstedeværelsessensorer og en række energibesparede funktioner
 • BRAVIA ENGINE 3 & Motionflow 100Hz giver en super billedkvalitet, der ikke slører
 • Størrelser: 32″ (81cm), 40″ (102cm), 46″ (117cm), 52″ (132cm), 60″ (152cm)
 • EX700-serien lanceres i marts 2010
 • Priser fra 8.000,- 
 Kilde: Sony pressemeddelelse

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.