Forside Nyheder

ISE 2010: Dag 2

Morten Witzel fra Earthquake Sound skriver fra ISE (Integrated Systems Europe) i Amsterdam. Følg en udstillers beretninger, i tekst og billeder, fra den udstilling der kalder sig: “Europas Nr. 1 udstilling for professionel AV og system integration”.


 Bathomatic – ok jeg indrømmer, der er ikke meget hifi eller surround over det. Men damn det er genialt. Produktet er vandhaner, elektroniske vandhaner – så man slipper for at få våde hænder eller noget. De har tilmed en iPhone App, så du kan tænde for badet inden du kommer hjem. Når du kører fra arbejde så logger du på app’en, og fortæller at du vil have et 35 graders bad i en højde af 60cm og når du kommer hjem er alt klar. Det er jo genialt.


3D projektorer er der et par stykker af, de er virkelig cool at se på, og jeg tror helt sikkert det nok skal blive en succes i hjemmebiografen. Af anderledes projektorer var der et setup hvor der blev projektoret på røg/damp så man fik et hologram agtigt fremvisning. Det var ret cool, men hvor mange anvendelses muligheder der er med det, ved jeg ikke.


Til alle herrerne kan jeg bidrage med Follow Me tøserne, der fik mig til at følge dem lidt.. jeg fandt aldrig ud af hvor de hørte til, men jeg finder nok ud af det i morgen. Og så er der lidt cheerleaders også. Heller ikke dem ved jeg hvor hører til, og det gør heller ikke så meget.


Det var umiddelbart det sidste af messen, måske kommer der flere billeder i morgen, hvis der er noget spændende der dukker op skal jeg gøre mit bedste for at I får det at se.


 


Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.