Forside Nyheder

L-Sound overtager distributionen af Swans

 


L-Sound har fået distributionen af de smukke Swans højttalere i skandinavien.


Den nye distributør beretter:


Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi her hos L-Sound i længe har både set på og lyttet til Swans højttalere med misundelse, og skulle ønske at vi kunne få være med til at bringe de her utrolige højttalerne ud til et bredere publikum. Derfor er det med stor glæde at vi i dag kan annoncere at L-Sound overtager distributionen af Swans i skandinavien.


For god ordens skyld vil vi nævne at det ikke drejer sig om et ‘hostile takeover’, det sker i samarbejde med den tidligere distributør Soundwave der i fra nu af vil fungere som importør.


Vi ønsker at kombinere Swans gode forhold i mellem lyd, kvalitet og pris med vores omkostningseffektive og hurtige distribution, kundskab om lyd og høje serviceniveau. Med det håber vi at kunne bringe Swans righoldige udvalg ud til et langt større publikum. For dig som kunde vil det her betyde hurtigere og bedre service, lavere fragtomkostninger, og om der er nogen der frygter for at priserne vil gå op, så er det helt ubegrundet da det ikke er vores mission at gøre ting dyrere.


Vores 45 dage lange Buy&Try som vi allerede tilbyder for vores SVS og BetterCables produkter vil også gælde for Swans. Du vil dermed i fred og fordragelighed kunne afprøve produkterne hjemme i din egen stue, sammen med dit eget udstyr og dermed med 100% sikkerhed fastslå at det er de rigtige højtalerne for dig, og at Swans perfekte finish er en som matcher dit hjem. Skulle du ikke være tilfreds, returnerer du de til os uden at du behøver besvare et eneste spørgsmål om hvorfor.


For de der ikke allerede kender til Swans, så er de en af verdens førende producenter af højtalere, og i tillæg til at producere Swans bygger de også både elementer og komplette højtalere for mange andre højtalermærker. Udvalget strækker sig i fra aktive højtalere for under tudsen kroner, op til store High-End højtalere med en prislap på en kvart million. Derimellem findes der perler der tilbyder en kombination af lyd og finish så unik at den bør opleves, og det til en pris der alle kan finde noget der passer.


Oprindeligt er Swans i fra Canada, men de blev i 1997 købt op af Kinesiske Hivi, og dermed så kombinerer de Canadas rige tradition for højtalerdesign med Kinas effektive produktion. I dag ligger Swans hovedkvarter i California, og den oprindelige stifteren af firmaet, Frank Hale arbejder der som direktør for udviklingsafdelingen. At Swans skiller sig ud i fra meget anden hi-fi produceret i Kina, det kan man slå fast ved at se på listen over udviklere der indeholder navn så som Joe D’Appolito og Vance Dickason (Loudspeaker Design Cookbook), og sammen med Frank Hales brændende interesse og høje standard for lyd, er man sikret at et hvert produkt i fra Swans lever op til kravene om en audiofil gengivelse af lyd.


For at fejre giver vi frem til den 28 Februar 20% rabat på alle Swans højtalere, og 25% på alle Swans subwoofere.


Har du nogle spørgsmål omkring Swans er du altid velkommen til at kontakte os.


Med venlig hilsen
www.L-Sound.no


 
Annonce:
Forrige artikelYouSee øger antallet af HD kanaler
Næste artikelNy udstilling: Integrated Systems Europe
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.