Forside Nyheder

Oplad dine gadgets med Duracell


Duracell opladere i nyt flot design sikrer, at din mobil, laptop eller iPod altid er opladet


Nu kan du oplade dine gadgets, når du er på farten, på rejse eller har en travl hverdag og vil undgå, at din mobil, laptop eller iPod løber tør for strøm. 1 Hour charger og Instant USB charger har fået et nyt, lækkert og mere brugervenligt design. Opladerne fra Duracell har en lang levetid og kan bruges igen og igen.


 


Nyt, smart og brugervenligt design der matcher dine gadgets


Duracells Instant USB charger gør det muligt at oplade alle batterier i dine elektroniske gadgets via både USB-stik og mini USB-stik. Instant USB charger består i sig selv af et indbygget batteri, og har et handy pocket-size format, der passer til at have med i lommen, tasken og på rejsen.


Med opladeren her ved hånden kan du nemt oplade fx din mobil eller iPod, når det passer dig.


 


Genopladelige batterier er bedst for din pengepung


1 Hour charger er en økonomisk og smart løsning. Opladeren lanceres i et nyt design og kan oplade genopladelige batterier til fx dit kamera, musikafspiller eller fjernbetjening på en time. Opladeren kan tages med på fx en rejse, da opladeren kan bruge 100-240 V vekselstrøm og derfor kan du bruge den i udlandet. Desuden passer den til kaffeholderen i din bil og kan oplades via cigarettænderen.


1 Hour charger kan kun anvendes til genopladelige batterier. Et engangsbatteri koster mellem 1,25 og 5 kr. pr. stk., mens en opladning af et genopladeligt batteri koster 10 øre inklusive strøm til opladning samt indkøb af batteri og oplader.
Pris og tilgængelighed


De nye opladere fra Duracell kan købes i butikkerne nu til en vejledende udsalgspris på ca. 287, 95 DKK for 1 Hour charger og ca. 343,95 DKK for Instant USB charger.


 


Kilde: Duracell

Annonce:
Forrige artikelAlle billederne af Panasonic plasma
Næste artikelDe fem RSA instruktører
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.