Forside Nyheder

Samsung snød japanerne med 3D


Samsungs snu tidlige lancering af 3D TV er en torn i øjet på Sony og Panasonic.


De to japanske elektronik giganter, Sony og Panasonic, har tabt terræn til koreanerne og kineserne på markedet for fladskærms-tv. Men dette skulle en stor satsning på 3D TV i år gerne rette op på.


Men hvor der er spilles, er der også modstandere, og Samsung havde ikke tænkt sig at sidde tilbagelænet og afvente situationen. Med en fræk dribling indenom, er det nu lykkes dem at komme først med 3D TV.


 


Samsung 3D TV er lanceret


Samsung 3D TV er officielt lanceret i Sydkorea nu, ligesom der er en enkelt model til salg i USA. Og allerede om få uger, skulle vi begynde at se Samsung 3D TV til salg på alle markeder verden over, i følge det japanske finansmagasin Nikkei.


LG følger trop med lanceringer af 3D TV på hjemmemarkedet Sydkorea i marts, og på andre af verdens markeder til april.


Sony, Panasonic og Philips følger efter med 3D TV senere. Panasonics topmodel med 3D ventes på gaden til maj, og Sonys første 3D modeller ventes til juni. Philips følger efter i juli med deres første model.


 


En torn i øjet på japanerne


Koreanernes tidlige indtog på markedet, vil unægteligt tage broden af nyheds- og PR-værdien for japanerne. Som landets eget finansmagasin Nikkei skriver: “Samsung stjæler opmærksomheden fra Japan med tidlige 3D TV”.


Der satses både stort og bredt på 3D TV fra Samsung i år. Omkring 1/3 af deres modeller udkommer med 3D nu, fortalte de recordere.dk på årets CES udstilling i januar.


 

Annonce:
Forrige artikelVideo: Philips præsenterer 3D LED TV
Næste artikelEr Tape Connection i farezonen ?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.