Forside Nyheder

Viasat udvider net-tv portal


 


Viasats video-on-demand portaler på nettet udvider, og får mere betalingsindhold.


Viasat lancerer nu en nye former for abonnementer på deres portal for net-tv, så det bliver muligt at købe adgang til film, programmer og sport.


Indholdet tilbydes i pakker efter temaer, der minder om de pakker som Viasat har på satellitplatformen. Pakkerne er: Underholdning, film, sport, dokumentar samt golf og erotik, og alt afhængig af valg varierer prisen fra 29 kr. per måned til 199 kr. per måned, hvis man gerne vil have adgang til det hele. For golfentusiasterne er prisen på golfpakken 149 kr. om måneden.


?Viasatondemand.dk bliver et stort fokusområde for os de næste år. Det er helt afgørende for os, at forbrugerne oplever, at de kan få adgang til indholdet næsten uanset platform. Derfor vil vi fortsætte med at styrke online tjenesten men også have fokus på, hvordan vores satellit-tv-kunder får endnu mere glæde af deres ondemand tjeneste via tv-boxen?, siger direktør Kim Poder, Viasat til Mediawatcj.


Sportspakken giver f.eks. adgang til UEFA Champions League, ATP og Davis Cup tennis, ishockey fra NHL og Allsvenskan, og bilsport som Formula One World Championship og NASCAR Sprint.


TV3s egne udsendelser som Paradise Hotel, Robinson Ekspeditionen, Luksusfælden, Danske Hollywoodfruer m.fl. kan fremover købes et døgn før de vises på skærmen – altså den “almindelige” tv-skærm.


Portalen findes på:  viasatondemand.dk

Annonce:
Forrige artikelISE 2010: Dag 3 – afslutning
Næste artikelNu bliver iPhone navigationen personlig
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.