Forside Nyheder

1. pressemeddelse om Tape Connections situation


 


Tape Connection har udsendt en pressemeddelelse om den aktuelle situation.


Efter 19 år med først kassettebånd i en kommodeskuffe og Hifi i Jægergårdsgade og på Europaplads i Århus, har jeg nu grundet en uoverskuelig gæld besluttet at stoppe min karriere i Tape Connection. Vi har primært tabt store penge på fladskærme og forskellige store investeringer.


Jeg har virkelig holdt meget af at opbygge Tape Connection og skabe en fantastisk spændende arbejdsplads, der i gode tider havde op til 25 ansatte og 3 afdelinger. Der har været ups and downs,  det har været sjovt og det har været surt.  Og nu er det desværre slut for mig. Det er jeg hamrende ked af.


Jeg kommer til at savne mit arbejde i Tape Connection, herunder at arbejde med vores agenturer i Danmark og jeg er stolt over at Tape Connection med flere af agenturerne er blevet blandt de største distributører i verden. 


Der er nu kun Århus butikken tilbage. Og der arbejdes på, at tidligere ansatte fra Århus kan overtage og fortsætte driften af Tape Connection. Det håber jeg meget lykkedes. Så snart der er nyt om den forhandling vil i høre nærmere fra de nye ejere.  


Jeg er meget ked af situationen og ked af, at mange af vores trofaste leverandører, som jeg har handlet med i over 15 år, også bliver ramt af situationen. TAK for seriøst og godt samarbejde gennem årene.


Jeg vil til slut også takke de mange kunder, der har handlet i mine forretninger igennem årene. Jeg håber i fortsat kommer i forretningen i Århus under de nye ejere. TUSIND TAK FOR JERES OPBAKNING.


Med venlig hilsen Søren Pfeil Sørensen.

Annonce:
Forrige artikelRekordvækst for Samsung i Norden
Næste artikelPå besøg hos CSN Teknik
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.