Forside Nyheder

Nu kommer der SAS-liga på Sputnik


Nu bliver det nu muligt at se flertallet af ugens SAS-liga kampe, og meget andet sport, live på Sputnik.


SAS Liga, Champions League, spansk og italiensk topfodbold, den engelske The Championship og landskampe. Masser af håndbold fra de bedste danske ligaer, Champions League samt EM- og VM-slutrunder. Den danske ishockeyliga. De største cykelløb fra forårsklassikere til Tour de France. Og Le Mans. Og meget, meget mere sport.


Det lyder som enhver sportselskers drøm, og nu går den i opfyldelse med Sputnik Sport.


“Det er stort for Sputnik, og vi har svært ved at skjule vores begejstring over vores nye sportspakke, som vi godt tør kalde Danmarks svedigste sportspakke. Den samler al det bedste sport et sted og giver fodboldfans muligheden for at se fem af seks SAS Liga-kampe direkte hver uge”, siger Jan Færch, kommerciel chef på TV 2 Sputnik.


Sputnik Sport er et resultat af de aftaler, som TV 2 Sputnik har indgået med CANAL9 og TV 2 SPORT. Med de aftaler kan man se alt det bedste sport fra de to kanaler – samt alle direkte sportstransmissioner fra TV 2 – direkte på Sputnik Sport. Det eneste, det kræver, er et Sputnik Sport-abonnement til 129 kroner pr. måned.


 


Kilde: TV 2

Annonce:
Forrige artikelYouSee genoptager levering af digital boks
Næste artikelNu kommer Oppo BDP-80
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.