Forside Nyheder

Samsung først med 3D blu-ray i Danmark


Samsung BD-C6900 3D blu-ray afspiller


 


Til april kommer verdens første 3D blu-ray afspiller til Danmark.


Alle de store producenter lancerer 3D grej i år, og det er ingen nyhed at Samsung kom først med en 3D blu-ray afspiller. Men nu kommer den til Danmark, i løbet af april er de første Samsung BD-C6900 3D blu-ray afspillere på plads på butikshylderne.


For at kunne se 3D-film skal man have et 3D-forberedt TV samt 3D-briller. Samsungs blu-ray afspiller BD-C6900 understøtter branchens standard for 3D, hvilket indebærer, at den kan sluttes til alle slags TV, som understøtter samme 3D-standard, og som har hdmi 1.4 (3D). 


Naturligvis afspiller BD-C6900 også almindelige blu-ray- og dvd-titler. Derudover har den [email protected] med platformen til Samsung Apps. Med BD-C6900 koblet til internettet ? trådløst eller via kabel ? er [email protected] genvejen til flere tjenester på internettet, som kan vises direkte på TV?et, eksempelvis YouTube.


  


Pris og tilgængelighed 


Samsungs 3D blu-ray kommer til april.


Den vejledende udsalgspris er 3.000 kroner.


 


Kilde: Samsung

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.