Forside Nyheder

Tape Connection risikerer at bukke under


Tape Connection kan blive det næste offer for finanskrisen, som vi skrev om forleden.


Den kendte leverandør af HiFi, DVD og fladskærme, Tape Connection, er hårdere medtaget end først vurderet.


Nogle medarbejdere i Tape Connection har i den seneste tid arbejdet på at købe firmaet, men denne handel bremses indtil videre af kreditorene. I følge hjemmesiden nerds.dk skulle en af disse kreditorer være Skat, der angiveligt skulle have en pæn portion penge til gode.


Et andet firma som har penge i klemme i TapeConnection er hjemmesiden flatpanels.dk. Indehaver Rasmus Larsen fortæller til recordere.dk, at TapeConnection skylder dem penge for bannerreklame på hjemmesiden, men at flere forsøg på at indkræve dem indtil videre har været forgæves.


Tape Connection kan blive det næste offer for finanskrisen.


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.