Forside Nyheder

TDC og YouSee i kamp for PlayTDC Play og YouSee Play er endt i en strid med KODA, om vilkårene for forlængelse af musiktjenesterne.


Musiktjenesterne TDC Play og YouSee Play, der giver fri download af musik til kunderne, er endt i en kamp om betingelserne for det videre forløb. Aftalerne med pladebranchen er på plads, men TDC har endnu ikke kunne nå til enighed med KODA.


Da TDC for to år siden lancerede TDC Play og YouSee Play, var TDC først på verdensplan med en sådan tjeneste. Der er i mellemtiden kommet lignende tjenester til rundt i verden, og det er blevet klart, at prissætningen i den første aftale var alt for høj.


?Vi har en stor interesse i fortsat at tilbyde musikdownloads og streaming til danskerne, samtidig med at komponister og tekstforfattere, der repræsenteres af KODA, selvfølgelig skal have en fair betaling på niveau med det vi ser i resten af verden. Vi har desværre ikke endnu opnået enighed med KODA og vil derfor bede det uvildige nævn om at finde et fair niveau,? siger Jesper Theill Eriksen, koncerndirektør for TDC Privat.


Med TDC Play og YouSee Play har TDC?s og YouSee’s kunder fået mulighed for at downloade og streame mange millioner musiknumre, uden det koster ekstra. I TDC PLAY?s første to leveår har danskerne downloadet over 200 mio. numre eller mere end 3 numre i sekundet.


Forhandlingerne med KODA fortsætter, men TDC har valgt parallelt at tage sagen til Ophavsretslicensnævnet. En afgørelse i det nævn kan dog tage mindst et halvt år.


 


Kilde: TDC

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.