Forside Nyheder

Trådløse hovedtelefoner til hele huset


Sony MDR-RF4000K


 


Sony er klar med nye trådløse hovedtelefoner, det ene sæt rækker hele 100m


Nu findes der en smartere måde at få ro til at nyde musik og se tv i ordentlig lydkvalitet ? også når du er omgivet af støj.


Digital transmission via radiofrekvenser sikrer klar og sikker modtagelse på op til 30 meters rækkevidde. Hovedtelefonernes design med de store højttalere, sikrer minimalt spild af lyd, da højttalerne sidder tæt rundt om øret ? og så behøver man heller ikke forstyrre andre med lyden.


Hovedtelefonerne er udstyret med en 40 mm driverenhed og long-stroke membran, som giver detaljeret lydgengivelse af både musik og dialog. De er konstrueret med en selvjusterende hovedbøjle og polstrede ørepuder, der slutter tæt til ørerne og gør hovedtelefonerne behagelige at have på ? også i længere tid. Der er volumenknap, så man kan justere volumen uden brug af fjernbetjening.


De nye hovedtelefoner er strømbesparende og det genopladelige NiMH-batteri giver op til 7 timers uafbrudt lyttetid. Man kan også bruge et almindeligt AAA-batteri, der giver op til 10 timers lyttetid. Høretelefonerne er desuden udstyret med en strømbesparende funktion, der automatisk slukker for hovedtelefonerne, når de ikke er i brug.


MDR-RF4000K koster vejledende kr. 1.559,- og er i butikkerne til april.


 Sony MDR-RF810K


 


Sony lancerer samtidig hovedtelefonerne MDR-RF810RK, som giver endnu større frihed til at lytte til musik eller tv overalt i huset.


Med en vægt på blot 220 g er disse hovedtelefoner behagelige at bruge og kan modtage analoge radiofrekvenssignaler i en rækkevidde på op til 100 meter.


Også denne model er udstyret med en 40 mm driverenhed, der leverer overbevisende lyd, samt en knap til justering af volumen. På en enkelt opladning giver NiMH-batteriet 13 timers uafbrudt lyttetid. Alternativt kan man opnå 28 timers lyttetid med et almindeligt AAA-batteri.


MDR-RF810K koster vejledende kr. 749,- og er i butikkerne til april.


 


SpecifkationerKilde: Sony

Annonce:
Forrige artikelNy firmware til DVDO iScan scaler
Næste artikelSamsung først med 3D blu-ray
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.