Forside Nyheder

YouSee genoptager levering af digital boks


Kabel-tv-selskabet YouSee begynder fra på mandag 22. marts igen levering af sin digital boks.


Leverancerne til de danske kunder af YouSee boksen, Samsung SMT-H3126 PVR, blev suspenderet i begyndelsen af februar, efter at en kvalitetskontrol havde afsløret fejl, som kunne forårsage billedudfald på visse kanaler.


“Mens vi var i gang med at løse fejlen, modtog vi fortsat bestillinger, så vi har en ophobning af heldigvis tålmodige kunder, der venter på at få en boks. Dem skal vi først have betjent, og så sætter vi fuld skrue på markedsføringen af boksen igen,” siger salgsdirektør Erik Andersen.


I første omgang var der mistanke om, at der var tale om en fysisk fejl i boksen. De tekniske analyser viste imidlertid, at der var tale om en fejl på software-niveau, og det er nu løst ved at opdatere boksens software.


“Jeg er meget glad for, at vi sammen med Samsung så hurtigt har fundet en løsning. Boksen er helt central for vores markedsstrategi, og efter de fantastiske anmeldelser, den har fået i medierne på det seneste, har vi oplevet en massiv interesse fra kunderne,” siger Erik Andersen.Kilde: YouSee

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.