Forside Nyheder

33% 3D


 


Er 3D en gimmik. Er verden gået amok i en 3D rus, eller ligger der en folkelig interesse bag?


Når snakken går på 3D deles vandene. Der er to lejre, dem som glæder sig til mere nyt elektronik, og så dem som ikke kan se fidusen i 3D. Og da slet ikke, hvis man skal sidde med de briller på!


Men er 3D blot en gimmik, eller er der skabt en reel interesse nu?  Ja, i følge det amerikanske magasin Engadget, så er der en stor interesse. Meget stor endda. Og det er en oplevelse, som der gerne betales lidt ekstra for.


Nye tal fra handelsorganisationen International 3D Society viser nemlig at siden Avatar 3D udkom, der er filmselskabernes indtjening fra 3D film vokset til hele 33%. Altså at ud af alle de penge der tjenes ind på filmene, kommer 33% nu fra de – forholdsvis få – 3D titler på markedet som Avatar, Op og Alice i Eventyrland.


Og de tal kender Samsung, Sony og alle de øvrige selvfølgelig også. Så næste gang du undrer dig over, hvorfor alt syntes at gå “3D Amok” nu, så skyldes det denne kæmpe interesse for 3D, som er skabt henover forholdsvis kort tid.


33% 3D? – Hvornår mon det er 75% 3D ?


 
Afstemning
Annonce:
Annonce:
Forrige artikelCanal Digital vil være først med 3D TV
Næste artikelComX har lanceret optagefunktion
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.