Forside Nyheder

Boxers næste chance


Forleden lancerede Boxer Tank-Selv TV  (Illustration: recordere.dk)


 


Boxers første mulighed for at score en portion kunder var det analoge sluk. Næste mulighed kommer nu.


Det er ingen tilfældighed, at Boxer for en måneds tid siden kunne lancere tank-selv tv til sommerlandet. Altså TV signaler lidt ala taletidskort, hvor man kun køber x-antal måneder ad gangen, uden abonnement.


For Boxers næste chance, eller “Window of opportunity” som det kaldes i branchen, for at score flere kunder, er det danske sommerland.


Når familien tager sommerhuset og campingvognen i brug igen, her efter vinterpausen, så går det op for flere at det analoge tv-signal er væk. De skal ud og købe en ny settop boks, og evt. et bedre tv-abonnement.


Og her er Boxer klar med tilbudene, bl.a. med det nye tank-selv tv.


Boxer har ca. 50.000 kunder nu, hvilket er mindre end forventet. Men konkurrencen fra især de nye DR-kanaler, betød at færre kunder på egen antenne hoppede over på betalings-tv i forbindelse med det analoge sluk.


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.