Forside Nyheder

Få repareret din PlayStation 3


PlayStation 3 har nu nået en alder, hvor mange ikke har garanti mere. Men det behøver ikke være end-of-life hvis den fejler nu.


Du behøver ikke kassere den gamle PlayStation 3, hvis den får fejl her efter garantien er udløbet. Et firma herhjemme tilbyder nu reparationer.


PlayStation 3 har vist sig at være et særdeles sejlivet produkt. Løbende software opdateringer fornyr hele tiden anvendelsen, både til spil og blu-ray. Næste store opdatering bliver 3D.


Men som al anden elektronik kan der opstå fejl. Grafikchip og Blu-ray drev skaber ofte problemer for Playstation 3 ejere. Men ejerne af den populære spillekonsol har ofte ingen mulighed for at få maskinen repareret, når garantien er udløbet.


Det danske servicecenter Never Boot har taget udfordringen op, og udbyder nu alle typer af Playstation 3 reparationer.


?Distributøren af Sony?s PS3 spillekonsol og størstedelen af de mange forhandlere, tilbyder ikke reparation når maskinens garanti udløber. Det er et problem vi har taget op og fundet en løsning, hvor vores kunder får garanti på de reparationer der bliver udført i vores værksted.? udtaler partner og cheftekniker Martin Sykulski.


Firmaet bor i København (Amager). Find dem på Never Boot hvis behovet opstår.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.