Forside Nyheder

Montana højttalere


En division af PBN Audio, som siden 1992 har holdt til i San Diego, Californien. Montana Loudspeakers er berømt for sine meget store højttalere, der byder på jordskælvsdyb bas, enorm transparens og klarhed, alt sammen integreret til perfektion. PBN Audio er skabt af danskeren Peter Bichel Nørbæk

 

Om disse nyheder fra Montana forklarer importøren:

I Montana Loudspeakers konstante søgen efter realistisk musikgengivelse i hjemmene hos vore kunder, har ét spørgsmål ofte været rejst og dermed fortjent yderligere opmærksomhed hos udviklingsteamet. Spørgsmålet lyder typisk således: “Peter, kan du udvikle en højttaler, der vil ryste min grundvold som eksempelvis Montana KAS2 gør, men i min dagligstue.” Derfor er tiden nu kommet hvor lydentusiaster, “bedre halvdele” og indretningsfokuserede kan glæde sig!

Efter mere end et års intens udvikling, har Montana Loudspeakers skabt en sand full-range referencehøjttaler, baseret på “Compact Reference platformen”. Udviklingen er muliggjort takket være en speciel række af de nyeste Scan Speak enheder og en banebrydende kabinetkonstruktion. De absolut nyeste teknologier fra danske Scan Speak er brugt i Revelator 10″ basserne, de kraftfulde bredspektrede 4″ mellemtoner og den eneste tilgængelige “Pure Beryllium” dome tweeter i verden.

Med disse nyudviklinger til rådighed, er det nu muligt at opnå samme enorme opløsning som Montana’s store 4-vejs højtalere (XPS, KAS2, WAS2 og Master Reference), men blot i et kompakt 3-vejs design. En højttaler som vil passe til de fleste lytteforhold og yde den ægte full-range livagtige og dynamiske lyd, som Montana Loudspeakers er kendt for i hele verden.

Det helt nye kabinet er et sandt kunstværk. En ny krum form med det såkaldte “Interior Sonic Reflection Suppression” system udviklet af Montana Loudspeakers, yder de bedste rammer for de nye Scan Speak enheder. De kombinerede fordele ved disse innovationer udgør en indkapsling, som kombinerer musikaliteten ved de naturlige træsorter med en ultralav baggrundsstøj som er fuldstændig overlegen i forhold til kompositmaterialer og aluminium.

Hvad betyder så alt dette? Montana Loudspeakers har skabt en smuk ny højttaler, der passer til moderne livsstil, er forholdsvis let at integrere i hjemmet og en fryd for øjet at se på. Det nye komplekse design giver en dynamisk, kraftfuld, naturtro lyd med en enestående opløsning. Montana Loudspeakers kreative forarbejdninger og CNC-produktionsanlæg har resulteret i en ganske ekstraordinær “Statement” højttaler.
 
Prisen i USA er $ 29.500 og bliver i Danmark kr. 199.000,- når fragt, told og moms er iberegnet.

 


Tekniske specifikationer

Dimensioner: 140 cm (H) x 42 cm (B) x 53 cm (D)
Vægt: 97,5 kg pr. stk
Følsomhed: 92 dB ved 4 ohms nominel belastning.
Frekvensområde: 24-37.000kHz +/- 2db.
Anbefalede forstærkere: 25-500 watt pr. kanal.
Delefilter: Ultimativ fase ved 170 Hz og 3400 Hz.
Enheder: 2 stk 10″ Scan Speak Montana “Natural Fiber” Revelator. 2 stk 4″ Scan Speak Montana “Natural Fiber” Illuminator. 1 stk 1,2″ Scan Speak Montana Beryllium Illuminator.


 


Kilde: High-Performance Audio

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.