Forside Nyheder

Nu kommer Panasonics 3D blu-ray

  


Panasonic præsenterer en af verdens første Blu-ray-afspillere, med 3D i full-HD.


Panasonics nye Blu-ray-afspiller til 3D er spækket med den allerseneste teknik. BDT300 benytter sig af en helt ny generation af UniPhier LSI-processorer udviklet i samarbejde med Panasonic Hollywood Labs. Den kraftfulde og avancerede processor er nødvendig for at kunne håndtere de enorme mængder information, som 3D-film i full-HD indeholder.


Med UniPhier kan afspilleren vise 3D-billeder i full-HD (1920×1080) med en sekventiel teknik, som indebær, at separate full-HD-billeder vises skiftevis for højre og venstre øje for  at skabe 3D-billeder i full-HD.


BDT300 har en fantastisk billedgengivelse og fungerer nemt med et 3D-kompatibelt TV.


 


Mere end bare full-HD


Ud over at vise 3D-materiale i full-HD, så fungerer DMP-BDT300 også som afspiller af Blu-ray, DVD og CD. Adaptive Chroma Upsampling-teknikken reproducerer farverne efter originalkilden, mens Enhanced Full HD Upsampling-teknologien genskaber flere og finere detaljer ved DVD-afspilning.


DMP-BDT300 er også udstyret med en mængde avancerede netværksfunktioner som VIERA CAST, der giver muligheder for at vælge websider direkte på tv?et og DLNA, der muliggør overførsel af eksempelvis video- og billedmateriale fra pc?en. Disse funktioner er nemme at gå til, da der kan kobles trådløst til hjemmenetværket.


  


Nye tekniske finesser og specifikationer


Med den indbyggede SD-kortlæser og USB-port er det nemt at se film og billeder fra et digital- eller videokamera. Det er muligt at afspille mange formater, herunder AVCHD, MPEG2-, MP3-, JPG-filer samt DivX Plus HD og MKV. Afspilleren har dobbelt HDMI-udgang, hvoraf den ene kan dedikeres til lyd, hvilket forbedrer lydkvaliteten og er fordelagtigt, hvis du har en avanceret hjemmebiograf, som ikke understøtter HDMI 1.4.


 


Hurtig opstartstid


Opstartstiden fra standby til power-on er blevet reduceret markant fra tidligere modeller. Faktisk er den helt nede på 0.5 sekunder, så nu behøver man ikke at sidde og vente utålmodigt på, at blu-ray-afspilleren skal loade.


  


“Rørforstærkerlyd” som i gamle dage


Som noget helt særligt kan BDT300 på digital vis emulere den karakteristiske varme lyd fra en rørforstærker. Der er hele tre modeltyper af rørforstærkere at vælge imellem. Modellen kommer naturligvis med 7.1 analog lydudgang, hvilket er praktisk for dem, som har en ældre forstærker uden HDMI.


Nu hvor 3D-produkter til hjemmet for alvor introduceres, er det nu muligt at få en endnu mere realistisk og intens filmoplevelse i dagligstuen.


 


Pris og tilgængelighed


BDT300 kommer på markedet nu, og den vejledende pris er kr. 3.995,-


 


Kilde: Panasonic

Annonce:
Forrige artikelDock radio fra Pure
Næste artikelKlumme: Lang næse i Blockbuster
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.