Forside Nyheder

Nu kommer Squeezebox Touch


 


Færdiggørelsen tog længere tid end forventet, men nu kommer Logitech Squeezebox Touch.


Vi skal helt tilbage til september 2009, for at finde nyheden om Logitech Squeezebox Touch. Men det nåede ikke butikkernes hylder dér aligevel, trods stor interesse fra potentielle købere. Men nu skulle det være ganske vist, det nye trådløse musiksystem kan snart købes.


Færdiggørelsen af afspillerens software har givetvis medvirket til, at Squeezebox Touch er blevet forsinket i forhold til de oprindelige planer. Squeezebox Server (tidligere SqueezeCenter) fremstår nu i en udgave, der kan afvikles på selve Squeezebox Touch.


Da Touch kan læse både USB-diske og SD-kort, er det ikke længere nødvendigt at have en computer eller NAS-server til at køre serversoftwaren. En Squeezebox Touch, med tilsluttet USD-disk og/eller SD-kort, kan derfor også fungere som musikserver for flere andre Squeezebox- og Transporter-produkter i husstanden.


Grundlæggende er menuen på Squeezebox Touch opbygget på samme måde som menuen på Logitechs egen wifi-fjernbetjening, Squeezebox Controller. Det er derfor muligt at betjene husstandens øvrige Logitech-afspillere fra Squeezebox Touch, præcis som det kan ske fra Controlleren.


Betjening kan også ske fra forskellige håndholdte enheder. De mest anvendte er iPod Touch og iPhone, og den dominerende applikation hedder iPeng. Den applikation koster 48 kr.


Levering forventes at kunne ske i uge 16. Prisen er kr. 2.299,-


Se den oprindelige nyhed her


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.