Forside Nyheder

Se dine TV kanaler på iPhone


 


Se live TV hjemmefra via 3G og WiFi, med den “nye” iPhone App fra Elgato EyeTV.


Elgato EyeTV leverer tv-tunere til brug på Mac og PC (Windows 7). Små USB sticks, med valg af tunere for de forskellige typer af tv-signaler: Analog antenne-tv og kabel-tv, digitalt antenne-tv (DVB-T) og digitalt kabel-tv (DVB-C).


Eksempelvis eyetv hybrid, der er en tv-tuner stick til DVB-T, DVB-C, Analog TV og FM-Radio. Så den kan bruges til de frie kanaler fra Stofa, YouSee m.fl. til at se og optage TV på computeren.


Sammen med en iPhone bliver det nu endnu smartere. EyeTV har godt nok i et stykke tid haft en iPhone App, men kun til brug på trådløs netværk (WiFi), men nu er der endelig kommet en udgave der også virker over 3G mobilnet.


Det betyder at du kan være på farten med din iPhone, og se både Live TV og TV-optagelser hjemmefra. Altså sidde i toget eller i bussen, og se afsnittet af ynglings-serien fra i går, tjekke den seneste nyhedsudsendelse, eller se tv-guiden og indstille en ny timer-optagelse til i aften.


Det er også muligt at tilgå hjemmets TV via den almindelige internet browser i Phone. Her er der adgang til at se Live TV, men ikke de mere advancerede funktioner som tv-guide og programmering af timer-optagelser.


Bemærk dog at det kan være dyrt at bruge 3G data fra iPhone til Live TV. Det anbefales at bruge et flatrate abonnement (fast pris).


Programmet her kan også bruges på en iPod Touch, dette dog kun via trådløs netværk.


EyeTV App koster kr. 30,- og tv-tunerne fra kr. 499,- 


  

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.