Forside Nyheder

To nye Walkman serier fra Sony


WALKMAN W250-serien: Designet til den aktive livsstil


2. generation af Sonys ledningsfrie mp3-afspillere, designet til den aktive sportsudøver og klarer både regn og sved. Skyl den under vandhanen efter brug eller behold den på, når du går i bad efter træningen.
 
Du kan lave spillelister, så musikken passer til din træning, alt afhængig af om du er i gang med opvarmning, hård fysisk aktivitet eller afspænding. Med et enkelt tryk hopper du videre til næste temamappe, der passer til den aktuelle stemning og aktivitet.


Hvis du har travlt, kan en 3-minutters opladning give strøm nok til 90 minutters musikafspilning. Et fuldt opladet batteri giver op til 11 timers uafbrudt musikafspilning.


 


Pris og tilgængelighed


Walkman NWZ-250 serien er i butikkerne i slutningen af maj.


Vejledende pris kr. 699,-  


WALKMAN B150-serien: Farverig og kompakt 


Fås i farverne sort, pink og rød og leverer overbevisende lyd med en fyldig bas, der rent faktisk kan mærkes. Et godt alternativ til f.eks. unge musikelskere, der skal have deres første mp3-afspiller. 
 
En imponerende stor lyd med en smart knap til ekstra bas-effekt. Det indbyggede usb-stik forbinder din WALKMAN direkte til computeren uden brug af kabel eller ekstra software, og musikfiler overføres nemt via drag-and-drop.
 
Betjeningen er enkel med et 3-linjers LCD-display, der giver oplysninger om sang og kunstner. Med et enkelt tryk kan ZAPPIN-teknologien browse dine musiknumrene igennem ved at afspille en kort sekvens af hvert nummer, så du hurtigt kan finde dit favoritnummer.


Tre minutters opladning giver strøm nok til 90 minutters musikafspilning. Med et fuldt opladet batteri får du 18 timers uafbrudt musikafspilning4.
 
På visse modeller af WALKMAN B150-serien medfølger også en FM-tuner, så du kan høre radio på farten. Du kan også gemme voice-memoer og radioudsendelser ved hjælp af den indbyggede optager.


 


Pris og tilgængelighed


I butikkerne fra begyndelsen af juni 2010.


Vejledende udsalgspris fra kr. 349,-


 


Kilde: Sony

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.