Forside Nyheder

Valgfrie undertekster på nye DR kanaler

 Nu skifter DR K, DR HD og DR Ramasjang til DVB undertekster på DTT nettet


DR skifter tekstningssystem på DR K, DR HD og DR Ramasjang fra onsdag den 14. april. Ændringen betyder, at seerne fremover selv kan vælge, om de vil have undertekster slået til eller fra på tv-kanalerne DR K, DR HD og DR Ramasjang – men kun hvis man ser digitalt tv med egen antenne.


Der sker ingen ændringer for undertekster på DR1, DR2 og DR Update i denne omgang.


Tekstningen gælder også for tekstning til hørehæmmede, som i programoversigterne er markeret med TTV. I stedet for at bruge tekst-tv side 396, 397 og 398 kan man fremover tilslutte tekstningen via fjernbetjeningen. Men det gælder også kun, hvis seeren modtager signalet med en antenne og kun på DR K, DR HD og DR Ramasjang. TTV for DR1 og DR2 ligger på tekst-tv side 399, som de plejer.


Der er ingen ændringer for seere på kabel-tv eller satellit.


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.