Forside Nyheder

Må kraften være med dig!


Morsom reklamevideo for de nye TomTom stemmer. Se den.Nu kan du få de officielle Star Wars stemmer til din TomTom.


Den nye serie af stemmeinstruktioner indledes af den Sith Lord Darth Vader og fortsættes hen over sommeren med C-3PO i juni og Yoda i juli. Besætningen vil være fuldtallig til august, hvor Han Solo også vil være parat til at hjælpe dig med navigationen.


?Vi glæder os meget til at få gjort de nye stemmer tilgængelige?, siger Alain Pakiry, Senior Vice President for Marketing hos TomTom. ?Nu kan Star Wars fans over hele verden kombinere deres forkærlighed for filmserien med glæden ved den åbne landevej og derved gøre deres køretur mere spændende og personlig?.


?TomTom er synonym med navigation af høj kvalitet. Star Wars fans skal nok blive ellevilde, når de hører, hvor godt de nye stemmer lyder på deres navigationsenhed? udtaler Sr. Director of International Licensing and marketing, Casey Collins, fra Lucas Licensing.


Lord Vader?s mørke, dybe stemme og karakteristiske tunge vejrtrækning giver din navigationsenhed et ondskabsfuldt twist. Med replikker fra de originale film videregiver Darth Vader instruktioner som ?Bear left, to the dark side. Then in 200 yards you have reached your destination. The Force is with you, but you are not a Jedi yet?.


Darth Vader?s stemmeinstruktioner kan downloades nu for ?9.95.


Officiel hjemmeside www.tomtom.com/starwars


Spil: www.tomtom.com/usetheforce

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.