Forside Nyheder

SBS streamer nu i Full HD


SBS TV leverer nu stabil streaming i HD-kvalitet på nettet


Streaming TV kan være en blandet fornøjelse. En stabil stream er ofte afhængig af flere elementer som afsender teknologi, modtager computer og forbindelsen imellem dem. Ingen kæde er stærkere end det svageste led, og TV via nettet kan derfor være forbundet med udfald, pauser og pixeleringer. Især hvis kvaliteten skal være HD.


Men teknologierne forbedres, og SBS TV har nu installeret ny teknologi ? Microsoft Smooth HD streaming med Silverlight player  – der giver fantastiske billeder i HD-kvalitet. Og gør det helt uden afbrydelser – også selv om man ønsker at ?hoppe? i udsendelsen.


Smooth HD streaming er uhyre fleksibel. Den er teknologi-neutral ? og fungerer således fint sammen med både Mac og pc samt med alle browsertyper. Og den kan endda fungere med dårlige internetforbindelser ? helt ned til 230 kb/sek. Fordelen er, at den selv indstiller billedkvaliteten efter båndbredden.


Ved en båndbredde på 3 Mbit vil streamingen have samme kvalitet som en DVD, mens den med en båndbredde på 6-8 Mbit vil matche Blu-ray-kvalitet. Det er Microsoft Silverlight-playeren, der hvert andet sekund vurderer båndbredden samt den modtagende computers formåen og derefter skalerer billedkvaliteten efter den ? uden afbrydelse af streamingen.


På nutv.dk leveres HD-streamingen fra en start i en kvalitet på 6 Mbit og 1080P, men den kan sagtens skrues op til 10 Mbit. Det kan blive aktuelt i takt med udbredelsen af den nye generation af internet-TV, hvor man med fladskærmen henter direkte på internettet. Eller som hidtil via computeren med et HDMI kabel til fladskærmen.


SBS TV streaming sitet hedder: nutv


Test Smooth HD streaming her


 Microsofts demo af Smooth HD streaming. Prøv den her


 


Kilde: SBS

Annonce:
Forrige artikelAnmeldelse: Samsung C8705 3D TV – Del 2
Næste artikelElgiganten vil udvide
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.