Forside Nyheder

Ny kabel shop

 


 


Vipera Cables lancerer nu en ny webshop med direkte salg af egne kvalitetskabler.


Med samlet 30 års erfaring via et håndplukket team er ambitionerne høje hos Vipera Cables. De vil gerne gøre en forskel. De producerer kvalitetskabler, som de leverer direkte til kunden.


På nyhedssiden er den tidligere entry-level 911 serie blevet opgraderet med blandt andet en ny type isolering og skærm. Den nye serie har fået navnet Barani.


Barani serien er konstrueret og designet til at give dig en stor opgradering, i forhold til de standard kabler der følger med i kassen på dine elektroniske Hi-Fi produkter. Barani serien tilbyder bedre ledeevne, samt velkendte teknologier såsom multi afskærmninger, høj kvalitets isolation og stik, og vil derfor give dig en betydelig opgradering i dit system, til en meget lav pris.


Xanthina er navnet på en anden af Viperas kabler. En serie som har været under udvikling i snart 2 år.


Målet med Xanthina serien var at konstruere en kabel serie til Hi-Fi og High-End entusiaster, men nede i et bedre prisleje. Xanthina serien består af XLR og RCA, digital coaxial samt højttaler kabler af højeste kvalitet. Xanthina tilbyder blandt andet, de reneste OFC ledere og vores lav-kapacitive hybrid isolerings teknologi.


Find shoppen på vipera-cables.com


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.