Forside Nyheder

Agurketid: 3D eller “Drop D”.


Agurketid: 3D eller drop D ?


Et af de store buzzwords på CES 2010, i biograferne og nu også hjemme foran husalteret, er 3D. Vi skal alle opdatere vores TV, vores Blu-ray afspillere og vores forstærkere, så de understøtter den nye standard.


Jeg er selv en af ?tåberne?, der har købt 3D udstyr for en mindre personbils nypris, og her sidder jeg så.


Jeg har hele to 3D film, og til trods for at jeg har besøgt samtlige blu-ray forhandlere , så består min samling p.t. af ?De regner frikadeller? og ?Monsters Vs. Aliens?. Ikke just referencemateriale for en gadget freak som mig.


Forleden var jeg i biografen og se Shrek 3D, og alle forfilm der var før filmen var i 3D. Vi taler om Orla frøsnapper, Vi taler om Toy Story 3D, en film om hundespioner også i 3D, ja alt var faktisk i 3D. Naturligvis fordi vi allerede havde fået udleveret vores briller, og fordi 3D for tiden er det eneste der er 100% sikkert på at sælge billetter.


Men så er det jeg kaster min skæve 3 dimentionelle agurk !
Hvad foregår der. Alt i biografen det seneste halve år har været i 3D. Vi taler om rigtigt mange releases, og alligevel så sidder jeg hjemme med to sølle tegnefilm, der ikke giver mig den tilfredshed med det udstyr jeg har købt, som jeg havde håbet på.


Jeg ved godt at det er en teknologi som lige er kommet på hjemme markedet, men er salgs- og marketingdirektører hos filmselskaber idioter eller hvad. Alle ved da, at når ny teknologi kommer, så køber vi tåber næsten alt hvad de kaster efter os, så gør jer dog selv den tjeneste at send noget 3D materiale på gaden.


Det ender jo med, at de folk der har købt første generations 3D udstyr ender som de martyrer der støttede teknologien, men intet fik ud af det, så kom i gang


3D eller drop D !


Og så er det jeg spørger mine fælles recordere.dk.


Er det igen mig der er åndsvag (jaja, jeg kender svaret ;-)), eller har jeg ret i at kunderne sjofles. Der er intet 3D at komme efter, og dem der køber 3D udstyr nu, kunne lige så godt vente, ligesom leverandørerne åbenbart gør.


Deltag i debatten her.

Annonce:
Forrige artikelIndrømmer Apple at de har problemer med iPhone 4 på fredag ?
Næste artikelSpilanmeldelse: UFC Undisputed 2010
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.