Forside Nyheder

Agurketid: Er vi alle slaver af Vorherre ?


Hvorfor sidder jeg i køen ?


Her sidder jeg så igen. Jeg har set en mand i cowboybukser og sort sweater, der fortæller om at han har genopfundet telefonen … igen, og så render vi (alle hans diciple) straks ned på det nærmeste gadehjørne og stiller os i kø.


iPhone 4 er det nye sort. Nu har vi genopfundet alting. Nyt display, 5 megapix kamera (som de andre har haft 2-3 år), HD video og som noget nyt har vi sørme også fået en gyro, så din telefon kan fortælle dig om du er skæv.


Og når jeg så sidder her som nummer 22 i køen, så kan jeg ikke lade være med at kigge på de mere end 100 andre der sidder her. Personligt er jeg ikke fanboy, men jeg elsker min iPhone, og jeg måtte da prøve at sidde i kø, men når man så taler med nogle af de mennesker der sidder her, så tænker man alligevel. Der er sgu nogen der æder alt hvad Jobs siger råt.


Hvad fanden. Det er jo bare en mobiltelefon, men for nogle er netop iPhone blevet meningen med livet. Man gør alt hvad Steve siger, og når han hader Adobe Flash, så hader man også det samme.


Men hvor er det egentligt fedt alligevel, at sidde en helt almindelig torsdag aften sammen med en masse andre nørder, som bare må være først. Der er noget magiskt over at have noget ikke så mange andre har, også selvom det kun er en uges tid.


Og så er det jo jeg som altid spørger mine recordere.dk venner.
Er det mig der er idiot her. Burde jeg sidde hjemme og passe min familie, eller ville i have gjort det samme, hvis i boede i nærheden af en af de få butikker der sælger dem her fra midnat.


Nå, men om alt er, så skal jeg som nummer 22 i køen da klart have en sort iPhone 4 32GB med hjem. Jeg skal da have noget for de 10 timer jeg har siddet i kø. Og når der ikke er mange tusinde telefoner i handlen endnu, så er jeg da lidt speciel.


Deltag i debatten om iPhone 4 hysteriet her.

Annonce:
Forrige artikelBilligere fladskærme i sigte
Næste artikelNye fora til telefoner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.