Forside Nyheder

Agurketid: Hvad kan vi gøre ved kanal alfonserne?


Agurketid: Hvad kan vi gøre ved kanal alfonserne?


Åh, jeg husker det som var det i går. Lørdag eftermiddag, Tommy Troelsen på TV med hans irriterende måde at tale på, og hans lange dybe forklaringer om hvordan en kamp skulle vindes. Kaffe på kanden, og flødeskumskagerne var hentet hos bageren. Man skulle jo lide, for man ville se ?ugens kamp? på DR, for det var den eneste kamp man kunne se.


I dag er det anderledes, der er fodbold i TV hver dag, nærmest hver time. Så hvis man er boldfanatiker, så kan man sagtens få sin lyst styret.


Så min agurk går altså ikke på manglen på sport, eller kvinde TV, mande TV, TV om haver, TV om gadgets osv osv. Min agurk er meget mere missilformet denne gang.


Jeg hader Kanal Alfonser.
Jubiii. Vi har købt en rettighed, eller en fjerdel rettighed. Lad os oprette en ny TV kanal. De seneste år, er der dukket rettighedskanaler op i et omfang som jeg finder kvalmene.


Jeg nævner i flæng TV3+ (Superliga), TV3 Puls (Formel 1), Canal 9 (Fodbold) og TV2 Sport (Ligegyldige rettigheder). Og selvom alle kanaler kæmper om de samme seere, så er det jo ret tydeligt at forretningen ikke går på seertal, men direkte på hvor mange penge på, at distributørerne er nødt til at have også denne kanal i deres udbud.


F.eks. Canal 9. Hvor mange gider se den kanal, hvis de ikke havde rettigheder til lidt bold. Den viser intet andet interessant, og har intet redaktionelt indhold.


Og så er det jeg spørger mine recordere.dk venner.
Er det mig, der bare er en nærigrøv, der ikke gider betale for de mange ligegyldige kanaler, og ligesom mange herinde, hellere vil have kvalitet i stedet for kvantitet?, eller har jeg ret i at signaldistributørerne bør sige  stop, og gå efter at have kvalitet i stedet for kvantitet. 


Varetager distributørerne i det hele taget kundernes interesse, ved at blive ved med at tage disse kanaler med ?


Deltag i debatten her.

Annonce:
Forrige artikelDenon på vej med 3D-Ready blu-ray
Næste artikelTDC sætter ny danmarksrekord i mobilt bredbånd
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.