Forside Nyheder

Panasonic: Plasma skal være synonym med 3D


 


3D skal sælges igennem teknologi, mener Panasonic, og peger på plasma som bedst til 3D.


En ny plasma-lcd krig kan være under opsejling, for Panasonic vil vinde markedsandele på bedste 3D teknologi. 


Panasonic fortalte om strategien onsdag, ved lanceringen af nye serier af 3D plasma til det japanske hjemmemarked. Ved den lejlighed fortalte de også, at alle Panasonic plasma fra 42″ og opefter fremover vil blive 3D TV.


“Panasonic har taget endnu et skridt videre med 3D TV”, udtalte Shiro Nishiguchi, director of the corporate management division for Panasonic digital AVC products, i følge Nikkei.


Og Panasonic tror på, at plasma er den bedste teknologi til 3D. Rasmus Larsen fra flatpanels.dk bakker det udsagn op:


“Panasonic VT20 forbliver vores 3D reference TV” skrev Rasmus Larsen forleden, efter en sammenlignende test i mellem 3D TV fra Samsung og LG. Begge sidstnævnte TV er baseret på LCD teknologi, men i følge ham teknisk set ikke på højde med Panasonics plasma til 3D.


I følge Nikkei går Panasonic går efter en markedsandel på 50% eller derover, blandt de japanske producenter, men de påpeger at det kan blive svært at nå det mål med den nuværende konkurrence situation.


Blandt de japanske producenter, som også tæller Sony og Sharp, har Panasonic lige nu en markedsandel på 35% indenfor 3D TV, viser de seneste tal fra analyse instituttet BCN Inc. Sharp begynder salget af deres 3D TV nu, og Toshiba og Mitsubishi snart følger efter.


Nogle af Panasonics nye plasma modeller til det japanske marked byder på indbygget blu-ray afspiller og recorder med 500 GB harddisk. Om noget lignende finder vej til til europa vides endnu ikke.


 


Kilde: Nikkei

Annonce:
Forrige artikeliPhone 4: Ingen antennepanik i Danmark
Næste artikelSpilanmeldelse: Singularity
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.