Forside Nyheder

Canal Digital klar med serieoptagelseCanal Digital lancerer Linux software


Canal Digital lancerer i denne uge Linux software til parabolkunder med en HDTV-box med harddisk og optagerfunktion.
 
Den nye software til HD-boksen vil blandt andet give en forbedret programguide og serieoptage-funktion, samt en mere enkel og brugervenlig menustruktur. Samtidig bliver det muligt for Canal Digital kunder at teste leje af film via bredbånd.


?Den nye Linux software bliver tilgængelig for alle kunder med en HDTV-box med harddisk. Vi håber og tror på, at dette vil give vores kunder en større tv-oplevelse i deres hverdag. Det første, der vil møde seerne, er en programguide med et helt nyt og langt mere brugervenligt design,? siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital Danmark. 


Med den nye software vil det blive nemmere at navigere i menuerne. Det samme gælder optagelse af enkeltprogrammer og serier.


 


Video-On-Demand


?Med lanceringen af Linux software kan vi desuden tilbyde leje af film via vores nye Video-On-Demand tjeneste, Canal Digital GO, til kunder med en HDTV-box med harddisk samt bredbånd i husstanden. Det er vigtigt at understrege at leje af film via bredbånd er i en testversion. Men selv om det ikke er et helt færdigt produkt, har vi fundet det rigtigt at lade vores kunder teste filmleje på et forholdsvist tidligt stadium. På den måde kan vi tage kundernes ønsker, oplevelser og erfaringer med tjenesten med i den videre udvikling af vores filmleje-tilbud,? siger Catja Middelboe Andersen. 


Canal Digital GOs filmbibliotek indeholder omtrent 500 film fra SF Anytime. Antallet af filmtitler vil i løbet af efteråret blive øget til ca. 2000 og herfra løbende udbygget.


 


Fra d. 8. september


Kunder med en HDTV-box med harddisk vil kunne tage den nye software i brug fra den 8. september.


De næste måneder vil Canal Digital også foretage flere nye softwareopdateringer for yderligere at forbedre brugeroplevelsen for kunder med en HDTV-box med harddisk.


 


Kilde: Canal Digital pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.