Forside IFA IFA 2010

IFA 2010: Philips satser på … 3D


Pieter Nota med Philips dreng og IFA pige


Philips satser på ? 3D


Det kommer ikke som en overraskelse, men Philips mener at 3D er fremtiden, og er klar med nye lækre TV modeller og Blu-ray, der er 3D ready.


Torsdag var 3D dag for Philips, og på deres pressemøde kunne en stolt nyudnævt direktør Pieter Nota, fortælle at der var store ting i vente i dag.Alt skal være 3D.
Pressemødet startede med at de slog hårdt på 3D, endog så hårdt, at de har kaldt deres nye barbermaskine SensoTouch 3D. Den skulle barbere så tæt, at man tror man aldrig får hår i ansigtet igen. Det kunne i øvrigt prøves på deres stand, men recordere.dk betakkede sig.Og da Philips er meget mere end TV og AV, så skulle vi da også lige se deres nye expresso maskine og super sunde friturekoger uden friture. Nu kan man lave pommesfrites helt uden olie. Og de smagte faktisk rigtigt godt, men måske det var fordi at vi ikke havde spist siden i morges.


 


3D hører til på skærmen og i højttaleren
Philips har allerede markeret sig som en stærk spiller med en af de bedste 2D teknologier, og den ekspertise har de arbejdet videre med til deres 3D lancering.21:9 58? nu i 3D.
Philips er stadig ret alene om at sælge 21:9 format TV, men det har ikke forhindret dem i at komme med deres næste version 21:9 Platinum Edition, som udover at være et utroligt flot TV, også har fået en opdatering på indmaden. Direct Lit LED og Bright Pro, 400 Hz med Perfect Pixel HD, og stadig med Ambilight på tre sider.


Ambilight er stadig en stor succes for Philips, og undersøgelser viser at 70% af de kunder der i dag har et TV med Ambilight, vil købe et Philips TV med Ambilight igen. Det betyder stor loyalitet til konceptet, og med mere end 6 mio solgte Ambilight TV, er Philips fortrøstningsfulde for fremtiden.Nye lækre 3D Blu-ray afspillere
21:9 Platinum 3D understøttes af Philips nye 3D Blu-ray afspillere der kommer i 3 modeller.


Topmodellen hedder 9000, og her oplyser Philips at de har opnået en uset dybde og kvalitet i billedet. Den har indbygget WiFi og DLNA netværk, så du kan bruge din musik- og filmsamling med den. Desuden har den NetTV, der er Philips udspil på Internet TV fronten.Samarbejde med Sharp og Loewe
I øvrigt har Philips i dag indgået et samarbejde med Sharp og Loewe, der gør at de pionere vil gå sammen om at udvikle fremtidens Internet platform til TV.Udover 21:9 har Philips også to almindelige 16:9 serier 8000 og 9000 der er 3D ready. Du skal dog købe en ekstern transiever, som skal sidde oven på TV?et. Den ligner en mini Wii bar, og med den på kan du så se 3D TV.Byg dit eget TV.
Philips ønsker at give deres kunder valget, og snart kan du online konstruere dit eget TV (farve,ramme, størelse osv) efter egen smag.TV?et samles og leveres fragtfrit til din adresse.Philips havde også 3D lyd klar
Philips Immersive Sound Home Cinema System (prøv og sig det 10 gange efter hinanden hurtigt) understøtter 3D og 360 Sound, som skulle give en helt fantasktisk 3D oplevelse, og er faktisk blevet kåret til årets Home Theater system 2010-2011 af EISA.


Men en ting kan de ikke lave.
Det er ærgeligt når man nu laver sådan et lækkert 3D TV som 21:9 Platinium, at man så laver så elendige 3D briller. De sad faktisk dårligere end de gratis briller man får i biografen, når man skal se 3D film.


Der kunne de godt stjæle lidt fra Samsung og Panasonic.


Men Philips er sprunget på 3D vognen og det i fuld flor. Velkommen til.

Annonce:
Forrige artikelIFA 2010: Galleri #1 fra Samsung standen
Næste artikelIFA 2010: Galleri #1 fra Philips standen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.