Forside Nyheder

Kun lidt 3D fra OL


OL i London 2012 bliver ikke det orgie af 3D indhold som producenterne nok havde håbet på.


På IBC, den årlige udstilling for professionelt TV grej og broadcastere i Amsterdam, blev der afholdt en forelæsning (keynote) med bossen for OLs TV-signaler Manolo Romero. Hans vurdering omkring 3D TV, er at det endnu er for tidligt i udviklingen til at det kan bruges på en så stor event som OL.


Et er af dække et VM i fodbold i 3D. Det er trods alt meget få stadions, og få kampe dagligt, sammenlignet med et OL hvor der er konkurrencer dagen igennem fra mange stadions, haller og udendørs anlæg. At dække alt det i 3D, blot 2 år fra nu, er ikke realistisk.


Dertil kommer at Olympic Broadcasting Services, som Manolo Romeros afdeling hedder, endnu ikke har mærket nogen efterspørgsel fra TV-stationerne på OL i 3D. Hvilket tolkes som, at TV-stationerne heller ikke forventer at være klar til at videresende 3D signalerne derfra, endsige have et publikum af en størrelse som kan forsvare investeringerne i 3D.


Forventningen fra Manolo Romero er dog, at OL vil blive brugt til forsøg med 3D. Det kunne være åbningscerimonien som skydes i 3D, og andre interessante begivenheder.


Men OL i 2012 som det helt store gennembrud for 3D skal vi ikke forvente.Kilde: IBC

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.