Forside Nyheder

Sonos Controller for iPad er klar

 


 


Sonos Controller for iPad


Så kom den længe ventede gratis App til iPad, så Sonos anlægget nu også kan styres derfra


Sonos Controller til iPad er en ny, dedikeret musik-controller, der er optimeret til iPads store berøringsfølsomme skærm.


Du og dine venner kan sidde mageligt henslængt i sofaen og se dine rum, din musik og de sange, der afspilles ? på samme tid ? i enten tværformat eller bredformat. Du kan hurtigt søge på dine favoritkunstnere ved hjælp af det virtuelle tastatur og gennemsøge albums ved at pege og bladre. Sonos Controller til iPad giver alle i hjemmet mulighed for at lege DJ.


Man kan gennemse, søge i og bruge træk og slip til at sammensætte den perfekte playliste. Få det totale overblik over, hvad der bliver spillet i de enkelte zoner, suppler med cover art i mange farver, afspillet tid for en sang og meget mere. Du kan gruppere dine zoner eller afspille forskellige sange i forskellige rum ? uden at afbryde afspilningen af musikken.


?Med sin store, farvestærke berøringsfølsomme skærm er iPad’en en fremragende controller til at styre musikken i hjemmet?, sagde John MacFarlane, adm. dir. for Sonos, Inc. ?I tråd med vores tradition for løbende forbedringer ? og det uden ekstraudgifter for vores kunder ? glæder det os at tilbyde endnu en gratis applikation, der gør det sjovt og nemt at søge efter, finde og afspille musik i alle hjemmets rum.?


Sonos Controller for iPad er gratis i AppStore
 


 


Video


Recordere.dk video fra Sonos standen på IFA. Her demonstreres Sonos iPad remote.  


Kilde: Sonos

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.