Forside Baggrund

Tag hjemmets TV med på farten


En ny Slingbox er kommet til Danmark


Kunne det ikke være dejligt lige at følge ynglingsserien på farten, på computer eller mobiltelefon. Med de “gratis” TV signaler hjemmefra.


Slingbox kan tilsluttes egen antenne, og kan derefter stille TV billederne til rådighed via husets netværk eller internettet. Der kan tilsluttes andre af hjemmets apparater, som digital modtagere til kabel-tv og satellit.


På den måde kan man se TV i haven, eller på farten på jobbet, i bussen eller på ferien. Hvor der nu er adgang til internettet fra computer eller smartphone.


Vel og mærke de TV signaler som der allerede er betalt for derhjemme, ikke noget dyrt løbende ekstra abonnement. Man kan tilmed tilslutte eksempelvis en DVD optager, og udefra verden fjernbetjene den. Indstille timer optagelser eller se de optagelser der allerede ligger på den.


  


Slingbox PRO-HD


Slingbox PRO-HD er det seneste skud på stammen af Slingbox produkter. Og som navnet antyder er nyheden at den også klarer HDTV.


Hvor de øvrige Slingbox (PRO og SOLO) laver HDTV om til normal TV (SD) så bevarer Slingbox PRO-HD den oprindelige opløsning. Så hvis man ser TV programmerne et andet sted i huset via en computer eller en SlingCatcher (afspiller for Slingbox) kan det nydes i HDTV kvalitet.


PRO-HD har flere ind- og udgange til lyd og billede. Der er digital tuner af typen DVB-T (digitalt tv via egen antenne), S-video, composite video, component video og enten analog eller multi-channel, 5.1 surround digital audio).


Disse indgange bruges til at tilslutte de apparater som man ønsker at kunne se og betjene via Slingbox. Det kunne være en modtager til digitalt kabel-tv eller satellit TV, eller en DVD eller harddisk optager. Hver indgang kan loopes videre.


  


Se også dine TV programmer via nettet


Som en del af lanceringen annoncerer Sling Media også Slingbox.com.


Her kan Slingbox ejere oprette en konto, og derefter se egne TV signaler over nettet. Altså se TV kanalerne hjemmefra, uden at downloade et program først. Blot via en almindelig internet browser. 


 


Pris og tilgængelighed


Slingbox PRO-HD er på markedet nu.


Vejledende pris: kr. 2.399,-


 

Annonce:
Forrige artikelAnmeldelse af Panasonic GT20
Næste artikelKonkurrencestyrelse tjekker TV distribution
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.