Forside Nyheder

Toshiba stopper OLED udvikling


Det er ikke gyldne tider for Toshiba.


Det er ikke mange år siden, at Toshiba med halen mellem benene måtte lukke for deres HD-DVD format, og nu må de gøre det samme med deres OLED udvikling på grund af finanskrisen.


Det er ellers sikkert at OLED med tiden vil erstatte LCD og plasma skærme, og allerede i dag er OLED skærme populære i f.eks. mobiltelefoner.


Udviklingen af OLED skærme går langtsom, og selvom det går frem, har Toshiba tabt tålmodigheden, og har ifølge Nikkei lagt alle planer om at masseproducere OLED paneler på hylden.


Hvad der skal ske med datterselskabet Toshiba Mobile Corp, der sammen med Panasonic i 2008 investerede knap 190 mio. USD i et produktionsanlæg til OLED paneler i Ishikawa, er endnu uklart, men som markedet er nu er efterspørgslen på de dyrere OLED paneler for lille.


Det er stadig stigende efterspørgsel på de prisbillige LCD paneler, der har fået Toshiba til at ændre deres strategi.


Så med Sony og Toshiba i “standby” position, er det p.t. kun Samsung og LG der fortsætter udviklingen af OLED teknologi.


 LGs 31″ OLED TV som de viste frem på IFA i Berlin i september


 

Annonce:
Forrige artikelLG udskyder PAD pga. Android
Næste artikelSpilanmeldelse: FIFA 11
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.