Forside Detail

Artikel: Besøg hos Sparshop.dk


Sparshop.dk / Torvets Radio & TV


 


På besøg


Bag netbutikken sparshop.dk gemmer sig en radio-tv butik med navnet Torvets Radio & TV


Jeg er ganske ofte på tjenesterejser rundt omkring i det samlede kongerige. Og disse rejser benytter jeg lige så ofte, til at besøge de for mig mere seriøse AV-forhandlere.


Sidste år i december gik min vej som så ofte før til Aalborg Lufthavn. På vejen tilbage fra lufthavnen, og mod mit hotel som ligger  på den anden side af Limfjorden (Aalborgsiden), skimtede jeg i skyndingen en ret stor AV-forhandler. Ved mine videre undersøgelser fandt jeg ud af, at det faktisk var Sparshop, som var flyttet fra sin tidligere placering lidt afsides fra hovedstrøget i Nørresundby.


I forbindelse med flytningen havde Sparshop formentligt ændret navn til nu Torvets Radio og TV. Den opmærksomme læser vil indvende, nu vrøvler Hother, for Sparshop findes da stadig! Jamen det er helt rigtigt set. For den fysiske butik er som tidligere nævnt, og salg via internet foregå via navnet Sparshop.


  


Torvets Radio og TV er beliggende på et meget mondænt torv, hvor der er taget et godt hensyn til både gående og kørende, og det hele omgivet af velholdte og måske endda ny renoverede ejendomme. Den smukke granitbelægning på det offentlige område understreger det mondæne. Desværre havde jeg ikke tid til at besøge forretningen i denne ombæring, men besøges skulle gennemføres ved først givne lejlighed.


Min besøgslejlighed kom i slutningen af september, og jeg havde for længst aftalt med Ole fra Torvets Radio og TV, at jeg kom forbi forretningen, og i samme moment, skrive en besøgsartikel til recordere.dk.


  


Når jeg tidligere skrev om “For mig seriøse” forhandlere, så definere jeg disse som forhandlere med et sortiment af ganske seriøse produkter, og med et udbud for de fleste pengepunge, og ikke mindst et personale som ved hvad de taler om, kan give kunden en seriøs oplevelse, og desuden udviser en god eftersalgs service. Og se den kombination af forhandlere, de findes ikke på et hvert gade hjørne.


Jeg ved ikke noget værre, end at komme ind til en forhandler, kigge mig løseligt omkring, og hurtigt konstatere, at i denne butik er der bestemt intet af interesse. Det er i princippet den nævnte definition af AV-forhandlere, der ligger til grund for mine besøgsartikler.


Vel ankommet til butikken modtages jeg af Ole, der fortæller lidt om butikken, dens opbygning med udstillingslokale, de forskellige opsætninger af AV-udstyr, og beklager i øvrigt dybt, at en lydopsætning som jeg burde have stiftet bekendtskab til, desværre var blevet nedtaget dagen før. Men pyt, der var så mange andre spændende ting at se på. Nogle behagelige stole gør det ud for demonstrationspladser for receivere, forstærkere og et fornuftigt udvalg af højtalerfabrikater, og endda i flere priselejer.


  


Væggene prydes i et vist omfang af fladskærme, og også her i forskellige kvaliteter og priselejer. Se – nu er jeg jo basalt “plasmamand”, men Ole præsenterede med et stort engagement et LCD panel fra LG. Vi eksperimenterede med indstillingerne, og indrømmet, taget i betragtning at billedet stammede fra et analogt signal, så var jeg faktisk imponeret over det præsenterede billede. Læren af den oplevelse er jo, at man ind i mellem skal se og prøve noget nyt. Det kan jo ske, at man er groet fast i gamle fordomme, som måske ikke længere er aktuelle.


Noget som ikke kunne undgå min opmærksomhed er der store udvalg af tilbehør. Det bare bugner med kabler, stik og dippedutter i almindelighed på 2 store opsætninger. Og man kan få meget tid til at gå med at spekulere over, om det kabeludvalg man nu benytter hjemme er det optimale, og her specielt på den analoge side.


Udover de nævnte tilbehørsopsætninger findes der bl.a. et fornuftigt udvalg af både film på DVD som på Blu-ray – og for sidstnævnte, også et godt udvalg af Blu-ray film til nedsatte priser.


Ud over det relativt store udstillingslokale er der jo også et antal udstillingsvinduer. Jeg bemærkede mig lidt, at produkterne der vises her, typisk er produkter til lidt billigere penge. Og i disse krisetider er den beslutning jo sikkert fornuftigt nok. Men tag ikke fejl, en “Producentsøjle” i et af vinduerne fortæller om alle deres leverandører, og så ved den kræsne kender godt hvad man kan finde i butikslokalet.


I tilknytning til butiks -og udstillingslokale findes et stort kontorlokale, og ved siden af dette, et lagerlokale. Alt i alt et rigtigt godt grundlag for at servicere sine kunder. Skulle jeg foreslå Ole nogle forbedringer vil det nok være et dedikeret lokale/afskærmning til brug for højtalere og fladskærmsopsætninger. Alt dette for at kunne give kunderne en bedre oplevelse, og en mere korrekt mulighed for at lytte sig frem til de rigtige højtalere og receivere. Jeg har faktisk et minde om, at der i den gamle Sparshop butik netop var et dedikeret “Lydrum”.


Under mit besøg, kom der flere kunder på besøg. Nogle bare for at købe en “Dims”, andre for at spørge til mere alvorlige investeringer. Det som glæder sådan en som jeg er jo, at personalet rådgiver fornuftigt, spørger ind til kundens behov og forventninger. Man har heldigvis ikke på fornemmelsen, at det for butikken er afgørende med et salg, men mere, at kunden bliver orienteret om sine muligheder, og dermed med en måske senere  – en tilfreds kunde.


  


Ønsker du at besøge Torvets Radio og TV, så er adressen:


Torvets Radio & TV A/S
Torvet 3
9400 Nørresundby


En stor tak til Ole og Morten for at give sig tid til mit besøg, og jeg – jeg havde en rigtig god stund sammen med Jer, og havde svært ved at holde mit Dankort det rigtige sted.


Tidligere besøgsartikel er fra CSN-Teknik, og min næste besøgsartikel forventer jeg at blive fra KT Radio i København.


 

Annonce:
Forrige artikelHovedtlf forstærker fra Musical Fidelity
Næste artikelKort nyt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.