Forside Nyheder

Dansk iPad lancering klargøres


iPad på vej


Nu kommer Apples iPad endelig i Danmark. Teleselskaberne gør sig klar.


Efter mange spekulationer er det nu officielt. Apple lancerer inden for den nærmeste fremtid iPad i Danmark. Der er dog ingen officiel dato endnu, men på Mobilsiden.dk har de netop modtaget en flok, stort set, enslydende pressemeddelelser, fra alle de store teleselskaber.


Telia skriver: “I løbet af november tilbyder Telia specifikke abonnementer til iPad med WiFi og 3G i Danmark”.


TDC har en lidt anden dato-udmelding: “TDC meddeler i dag, at de vil tilbyde et dedikeret dataabonnement til iPad med WiFi og 3G i Danmark i løbet af de næste par måneder”.


Samme ordlyd bruges i pressemeddelelsen fra 3 i Sverige.


Også 3 i Danmark, samt Telenor er på vej ud med en officiel pressemeddelelse.


 


Abonnementer ikke produkter


Det skal bemærkes, at der i pressemeddelelserne ikke står noget specifikt om produktet iPad. Der omtales kun dataabonnementer til iPad.


Men flere teleselskaber, som Mobilsiden.dk har haft kontakt med, bekræfter, at iPad ER lige på trapperne. Man kan spekulere i, om ikke Apple gør hvad de kan, for at kunne distribuere og sælge iPad inden jul.


Ingen af teleselskaberne vil på nuværende tidspunkt oplyse, hvad prisen på iPad’en bliver. De er tilgengæld alle enige om at sige:


 – “Vi kan ikke kommentere på iPad. Det vi fortæller om i dag, er et dataabonnement, man kan benytte med sin iPad”.


 


Telias priser…


Telia vil endnu ikke oplyse noget vedrørende selve produktet iPad. Derimod vil de gerne fortælle om abonnementerne.


 – “Vi har fået godkendt to abonnementer hos Apple, som passer til både iPad og andre tablets. Selve produktet kan jeg ikke sige noget om,” siger Michael Bech, salgsdirektør i Telia.


Telia har to abonnementer til tablets, som hedder “Telia Tablet 200” og “Telia Tablet 1 GB”. Navnene dækker over den datamængde, der er inkluderet i abonnementet. Det vil sige hhv. 200 MB og 1 GB.


Priserne på de to abonnementer er 29 kroner eller 99 kroner om måneden – uden binding.Kilde: mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikelNye navne til HDMI standarder
Næste artikelCES 2011: Samsung Google TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.