Forside Nyheder

Her sælges iPad fra tirsdag


 


iPad i butikkerne tirsdag


Fra tirsdag den 30. november er Apple iPad på hylderne hos udvalgte forhandlere i Danmark. Se listen her.


Proppen røg af flasken mandag morgen da B.T. ved en fejltagelse trykte en annonce for ComputerCity med priserne på iPad sammen med datoen “30.11”.


I formiddags skrev Ekstra Bladet så, at Fona var ét af udsalgsstederne. Det blev fulgt op hos Politiken der mente, at iPad først kommer på gaden onsdag.


Selvom Apple vanen tro har forsøgt at få samarbejdspartnerne til at holde mund, er det langt fra lykkedes. Det er ganske simpelt umuligt at give så mange mennesker mundkurv på.


 


20.000 skal sælges inden jul


Mobilsiden.dk nu helt eksklusivt afsløre, at tabletcomputeren fra Apple skal sælges i 20.000 eksemplarer i Danmark inden juleaften.


Forhandlerne bliver Fona, Expert, Elgiganten, Humac, Eplehuset, Atea og Computercity.


Netop antallet af personer som har kendskab til iPad salget i Danmark – f.eks. butiksledere, butiksmedarbejdere, fragtmænd, distribution, kædechefer oma. har været afgørende for, at oplysningerne er kommet i hænderne på Mobilsiden.dk


Det forventes i øvrigt, at der skal sælges henved lige mange enheder af henholdsvis 3G og WiFi-udgaven.


 


Ingen teleselskaber – intet tilskud


Som Mobilsiden.dk i sidste uge kunne fortælle, er teleselskaberne i første omgang udelukket fra at kunne sælge iPads til kunderne. De står i hvert fald ikke på listen over de forhandlere, som i første omgang er godkendt til at sælge iPad.


Dermed skal man ikke som kunde forvente, at kunne sikre sig en iPad, med tilskud, sådan som det ellers er normalt, når de eftertragtede smartphones som iPhone 4, skal ind på butikshylderne.


Det tætteste TDC, 3, Telia og Telenor i denne omgang er kommet på iPad er, at de har fået en række iPad abonnementer godkendt hos Apple.


 


Priserne på iPad


Ifølge annoncen fra Computercity er priserne som følger

  • iPad Wi-Fi 16GB,  3.799,-  danske kroner
  • iPad Wi-Fi 32GB,  4.499,-  danske kroner
  • iPad Wi-Fi 64GB,  5.199,-  danske kroner
  • iPad Wi-Fi + 3G 16GB,  4.599,-  danske kroner
  • iPad Wi-Fi + 3G 32GB,  5.299,-  danske kroner
  • iPad Wi-Fi + 3G 64GB,  5.999,-  danske kroner

 


Kilde: mobilsiden.dkAnnonce:
Forrige artikelÅrets juleønsker 2010
Næste artikelMicrosoft vil også have en TV box
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.