Forside Nyheder

James Cameron kalibrerer Panasonic TV


En ny idé: Lad instruktøren foreslå indstillingerne til TV’et, så det gengiver filmen Avatar 3D mest korrekt.


I forbindelse med kalibrering af TV tales om at indstille den neutrale gengivelse, hvor TV’et gengiver filmene så tæt på det instruktøren havde tænkt med filmen.


Altså forudsat at filmen ellers er overført 1:1 hele vejen fra film til blu-ray (eller DVD).


 


Instruktørens forslag


Panasonic går nu en ny vej i forbindelse med filmen Avatar 3D, som de har eksklusivt til deres kunder i en periode. De spurgte simpelthen instruktøren James Cameron, om han ikke lige kunne se på deres 3D TV, og indstille det så hans film blev gengivet så tæt på biografversionen som muligt.


Og som sagt så gjort, Cameron har fundet frem til hans foretrukne indstillinger for Avatar 3D gengivet på Panasonic TV (VT20?).


Indstillingerne kan ses her


Så må vi håbe at alle de øvrige instruktører er nogenlunde enige med ham, for ellers kan det hurtigt blive bøvlet, hvis TV’et skal kalibreres om før hver film. Der er det måske – trods alt – bedre at vælge den neutrale indstilling og bruge den til alle film.


Men det er aligevel en interessant idé. Her får vi et indblik i hvad instruktøren ser – eller helst vil se – når han kigger på sin film gengivet fra blu-ray.

Annonce:
Forrige artikelVelodyne DD Plus
Næste artikelSpilanmeldelse: NFS Hot Pursuit
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.