Forside Nyheder

JVC klar med 3D projektorer


3D projektorer


De seneste JVC high-end projektorer til hjemmebiografen bringer 3D op på lærredet.


JVC er klar til at indtage markedet for 3D med deres nye serie af D-ILA projektorer. Udover at være blevet beriget med 3D, er der mange andre nye funktioner som også vil komme 2D brugere til gavn. Modellerne er en videre bygning på de sidste par års meget anmelder roste projektorer.


 


NYT DESIGN ? med kendte funktioner


De nye X modeller kommer i et helt ny designet kabinet. Det nye design har givet plads til at tilslutninger er placeret bag på projektoren.
Projektorerne placeres nemt, med det meget fleksible lens shift system, der gør det muligt at flytte billedet både horisontalt og vertikalt, uden at det går udover billed kvaliteten.


 JVC DLA-X3 i hvid


 


Nye indstillings muligheder


X modellerne er blevet opdateret med nyt farvefilter og en helt ny type lampe. Kombinationen af disse gør at kontrastniveauet er blevet hævet optil 100.000:1 (X9), samtidig med at lys udbyttet er blevet hævet med 30%.


Dette er med til at give flotte detaljerige billeder, med et helt unikt sortniveau.


 


3D


X modellerne er som de første 3D projektorer blevet THX Godkendt(X9 & X7). De leverer imponerende 3D billeder, og giver de helt rigtige oplevelser af 3D. 120 Hz visning sikrer de flotteste og mest farve rigtige billeder.


 JVC DLA-X5 


 


I top til kalibrering


X7 & X9 er godkendt af THX og ISF. THX indstillingen er meget korrekt i det perfekte rum. ISF giver mulighed for at ISF installatører kan kalibrere projektoren helt perfekt.


For bedst mulig indstilling har JVC opgraderet projektorens Color Management System.


Projektorerne er bygget på JVC?s egne D-ILA paneler. Fordelen ved D-ILA projektorer er at afstanden mellem de enkelte pixel er meget lille og det er ikke muligt at se de enkelte pixels på lærredet. Samtidig er der ingen gener fra roterende farvehjul (Rainbow effekt) i det farverne genskabes via de 3 D-ILA paneler.


 JVC DLA-X7


 


Pris og tilgængelighed  • JVC DLA-X3 vejl. 29.999,-
  • JVC DLA-X7 vejl. 49.999,-
  • JVC DLA-X9 vejl. 69.999,-

Lampe PK-L2210U-G til X3/X7/X9 koster vejl. kr. 2.495,- inkl. moms
Garanti X3/X7/X9 2 år. Garanti lampe 1 år/1000 timer, hvad der måtte komme først.  • JVC DLA-X3 leveres i hvid eller sort. Er på markedet 1. december 2010
  • JVC DLA-X7 leveres i sort. . Er på markedet 1. december 2010
  • JVC DLA-X9 leveres i sort. . Er på markedet medio december 2010

JVC PK-EM1 3D signal sender, skal bruges sammen med PK-AG1 kr. 699,-
JVC PK-AG1 3D briller aktive, skal bruge sammen med PK-EMI kr. 1.499,-
JVC PK-AG1 ? sæt 2 stk. 3D briller aktive, skal bruge sammen med PK-EMI kr. 2.499,-


 


  


Kilde: ImagoSonas pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelUdstilling: HiFi & Surround 2010
Næste artikelAndroid TV’et fra People of Lava er kommet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.