Forside Nyheder

Magasin: Det nye Apple TV på vej til Norden


 


Filmleje fra sofaen. Et MAC magasin fortæller at Apple TV version 2 er tæt på lancering i Danmark.


Det nye Apple TV, der også vil byde på filmleje fra sofaen, er tæt på lancering i Danmark skriver magasinet 9to5Mac.De har holdt øje med Apples hjemmesider verden over, og fundet mønsteret for produktlanceringerne. Hver gang et nyt land har fået Apple TV skete følgende på hjemmesiden: 


Siden med Apple TV blev utilgængelig, og når den senere vendte tilbage havde den gamle Apple TV boks ændret status til ukendt leveringstid (Ships: Currently Unavailable). Få dage senere var siden igen opdateret, men nu med den nye Apple TV boks klar til levering.


Og første del af det scenarie er netop sket for Apple hjemmesiderne i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Luxenborg, Portugal og Taiwan.


Det kan betyde at Apple begynder salget af Apple TV version 2 i Danmark om få dage.


Så Apple må være blevet færdig med at forhandle med filmselskaberne, om betingelserne for at sælge film og TV-udsendelser via iTunes.


Altså hvis historien ellers holder vand, men det ved vi om få dage.


 


Hvad er Apple TV ?


Apple TV er en boks der gør det muligt at streame indhold fra nettet til dit TV. Det kan være indhold der kommer fra Apples servere, eller egen medieserver i hjemmet hvis du har sådan en.


Indholdet på Apples servere vil variere fra land til land. Men det kan være forskellige TV og filmtjenester, som for eksempel at leje film fra sofaen.


Den nye Apple TV boks er fysisk meget mindre end den gamle Apple TV boks.


 


Kilde: 9to5mac.com

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.