Forside Nyheder

Mere Apple nyt onsdag ?


Fortæller Apple noget nyt onsdag?


 


Apple nyt


Både tirsdag og onsdag i denne uge sker der noget hos Apple. Tirsdag er det iPad, onsdag er det ?


Lanceringen af iPad på det danske marked kommer noget sent. Men tirsdag er den i butikkerne herhjemme, i god tid inden julesalget. Det var ugens Apple nyhed #1.


Så er der endnu en nyhed på vej, som er langt mere tys-tys. Noget Apple fortæller om onsdag.  Der er dele af den danske presse inviteret til møder med Apple, uden at man helt ved hvad det handler om.


Måske åbner Apple en julekalender den dag (1/12). Måske deler de iPads ud til låns, for at fejre lanceringen tirsdag. Måske er der endnu en nyhed på vej, som de gerne vil fortælle om til de indbudte gæster.


 


Apple nyhed #2 ?


Som skrevet i artiklen her, så har der været lagt i ovnen til en dansk lancering af Apple TV 2.0 (2G) i et par uger nu.


Flere iagtagere herhemme forventer, at det er i denne uge at Apple fortæller om den danske version, af den nye udgave af Apple TV.


Vi ved det ikke. Men til jer der måtte vente i spænding på hvad der sker onsdag hos Apple, så kommer her en video fra Go’Morgen Danmark mandag morgen.


På videoen fortæller redaktør David Guldager fra TV 2 om Boxee og Apple TV 2.0 mm:


 For at gå direkte til afsnittet om Apple TV så spring hen til ca. 1:15 i videoen. 


 

Annonce:
Forrige artikelMicrosoft vil også have en TV box
Næste artikelLille DAB radio med lille prisskilt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.