Forside Nyheder

Vi snydes for prisbillig Blackberry PlayBook i Danmark


Blackberry PlayBook har en syv-tommer skærm, spritnyt operativsystem med multitasking og nogle seriøst imponerende specifikationer.


 


Ny iPad konkurrent


Imponerende iPad-konkurrent får fornuftig pris, men amerikanerne får mulighed for at lege med Blackberry PlayBook mindst tre måneder før vi gør.


Canadiske Resarch In Motion (RIM) står bag Blackberry-mobilerne, der er umådeligt populære i det meste af verden – bare ikke i Danmark. Firmaet er også på vej med en tablet-computer, PlayBook, der lader til at blive et rigtig spændende alternativ til Apples iPad og Android-tablets som eksempelvis Samsung Galaxy Tab.


Vi hører nu, at PlayBook får en rigtig interessant pris, og at den billigste model vil blive solgt for under 500 dollars (link). Det svarer til 2750 danske kroner, eller små 3.500 kroner med moms. Det er lyder ikke dårligt.


 


Først USA, så resten af verden


Desværre bliver der hældt lidt malurt i bægeret, RIM vil nemlig kun sælge PlayBook i USA til at starte med. Tablet-comptuteren ryger ud på de amerikanske butikshylder i løbet af første kvartal af 2011, mens resten af verden først følger efter tidligst i andet kvartal. Og lur os om canadierne ikke prioriterer store lande som Storbritannien, Frankrig og Tyskland over lille Danmark.


Der er dog masser af glæde sig til. PlayBook bliver udstyret med et operativsystem, der understøtter ægte multitasking og flotte 3D-effekter, og hjertet bliver en 1-gigahertz hurtig Cortex-A9 dualcore-processor.


Maskinen får en berøringsfølsom skærm på syv-tommer med 1024 x 600-pixel opløsning, og vil have et 3-megapixel kamera på fronten, og et 5-megapixel HD-kamera på bagsiden. PlayBook vil have en MicroHDMI-udgang og komme med op til 32 gigabyte hukommelse.


 

Annonce:
Forrige artikelDekorative højttalere fra Monitor Audio
Næste artikelBlog: Færre radiokanaler – godt eller skidt?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.