Forside Nyheder

Beo6 – Ny fjernbetjening fra B&O


Den nye Bang & Olufsen Beo6 koster 4150 danske kroner 


 Google translation into English (or other languages)


 


Beo6


Beo6 ligner ved første øjekast Beo5, men der er flere nyheder.


Bang & Olufsen er klar med en ny multi fjernbetjening. Beo6 erstatter Beo5, og de to fjernbetjeninger ligner ved første øjekast da også hinanden. Men der er forskelle.


Den primære forskel ligger i skærmen, der har fået forbedret touch. Skærmen er et berøringsfølsomt panel, som det kendes fra moderne mobiltelefoner.


Den gamle Beo5 var havde en trykfølsom skærm, som reagerede hvis man holdt fingeren på skærmen i et halvt sekunds tid eller mere, men den nye Beo6 reagerer uden ventetid blot ved berøringer.


Skærmen på Beo6 har en forbedret opløsning (320×240 pixels), hvilket forbedrer læsbarheden af tekster og billeder. Den er også blevet lidt større end forgængeren, skærmen på Beo6 måler 2,8″ mod 2,4″ på den gamle Beo5.


Selve “halv-kuglen” nederst er identisk med Beo5.


 


WiFi


Beo6 har også indbygget WiFi, så den kan snakke via netværket med andre B&O enheder. Beosound 5 Encore ventes at blive det første anlæg der kan udnytte de nye muligheder, så musikken kan styres fra hele huset med Beo6 forbundet til samme trådløse router som anlægget.


Beosound 5 Encore er en ny udgave af Beosound 5 (billedet th) – uden den centrale mediecenter boks.


Bang & Olufsen vil ikke fortælle i detaljer om Wi-Fi endnu, så det vides ikke om den del kan bruges til at styre helt andre produkter som eksempelvis Sonos endnu. Der må vi afvente den officielle lancering af Beo6 for flere detaljer.


 


Pris og tilgængelighed 


Beo6 erstatter Beo5 i butikkerne.


Prisen er 4150 danske kroner for fjernbetjeningen.


Dertil skal bruges en lader, som kan være enten en bordlader til 645 danske kroner eller en væglader til 695 danske kroner.


 

Annonce:
Forrige artikelMonoblokke fra Audiolab
Næste artikelTV3 kommer i HD – i Sverige
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.