Forside Nyheder

Lad din iPhone overtage kontrollen med hjemmebiografen


UnityRemote forvandler din iPhone til en avanceret multifjernbetjening.


 


Smid fjernbetjeningerne væk og brug din iPhone eller iPod til at styre flad-tv, kabel-boks, surround-forstærker og hvad du ellers har stående.


Vi kender alle problemet med en hel hær af fjernbetjeninger på kaffebordet, men hvorfor investere i en dyr og avanceret multifjernbetjening når din smartphone også kan klare den opgave?


Den tanke har de også gjort hos GEAR4, og nu er de klar med UnityRemote en smart løsning til iPhone/iPod, der forvandler Apples håndholdte gadgets til en smart programmérbar fjernbetjening, der kan styre et væld af enheder.


UnityRemote består af en lille rund gummidims med indbygget Bluetooth og IR-blaster, og en tilhørende applikation. Du placerer UnityRemote et sted i stuen, hvor der er udsyn til alt dit grej, og parrer den derefter med din iPhone.


Derefter er det blot at fortælle applikationen hvad for noget udstyr, du har stående, og du kan endda programmere med avancerede kommandoer.


Skal du i gang med at se tv, så kan du bede Unity om at tænde for flad-tv’et, slå over på HDMI 1 samt tænde for kabel-boksen samt din surround-forstærker. Smart!


Løsninger minder om Peel, som vi skrev om tidligere  på måneden, men Unity har én stor fordel – du kan købe den netop nu.


Set til kr. 749,-


 


Annonce:
Forrige artikelNew Article
Næste artikelCES2011: Blu-ray-afspilleren skal være fladere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.