Forside CES CES 2011

Nu får iPad konkurrence!

 


Tablet Mekka


Det kan godt være at Apple iPad løb med julesalget indenfor tablets, men om en uge ser vi alle 50 konkurrenter!


iPad løb med julesalget, fortæller flere medier. Men konkurrencen var jo heller ikke stor, der var stort set kun Samsung som med deres Galaxy gav iPad konkurrence.


Men I næste uge starter kapløbet om tablet computerne anno 2011. Der starter CES, som er en af årets toneangivende forbrugerelektronik udstillinger. Og udstillingshallerne i Las Vegas spås at bugne af tablets denne gang.


 


50 nye tablets på CES!


Motorola, Dell, Acer, Samsung og et hav af andre producenter vil udstille deres bud på 2011 tablets på CES. Faktisk venter eksperter at der vil være ikke færre end 50 nye tablets på CES!


Det globale marked for tablet computere ventes at stige fra 18 millioner enheder i 2010 til 61 millioner enheder i 2011.


Til sammenligning ventes salget af desktop computere at lande på 134 millioner i 2011, laptop computere på 241 millioner og smartphones på 322 millioner.


 


Flest Android


De fleste tablet producenter ventes at benytte Google Android. Det holder prisen nede, for Google forærer det væk, og det betyder samtidig at brugerne ikke skal lære noget nyt hele tiden.


De hidtidige Android tablets som Samsung Galaxy Tab har dog været baseret på en version af Android udviklet til mobiltelefoner, og det har ikke altid fungeret helt optimalt. Men netop CES ventes at være der hvor Android Honeycomb for tablets præsenteres bredt.


Så for alle der er interesseret i udviklingen indenfor tablets, så er der nogle interessante uger i vente.


 


Følg CES nyhederne her


Vi er onsite i Las Vegas, og nyhederne kan følges her på recordere.dk


Se også: Vores CES tema


 


Kilde: The Wall Street Journal

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.